Home Zlatans mål Highlights Zlatans mål mot Italien EM 2004: Zlatans klackmål mot Italien (1-1-målet)

Zlatans mål mot Italien EM 2004: Zlatans klackmål mot Italien (1-1-målet)

1507
0

Zlatan Ibrahimovic klack mot Italien EM 2004

Zlatans klackmål mot ItalienZlatans mål mot Italien i EM 2004 är förmodligen ett av Zlatans snyggaste mål någonsin i landslaget. Sveriges EM-match mot Italien slutade 1-1 efter att Zlatan Ibrahimovics kvittering i slutminuterna med en magisk klack.

Zlatan Ibrahimovic kvitterade med ett snyggt klackmål i Sveriges landslagsmatch mot Italien. Det här var ingen vanlig kvittering, utan Zlatan gjorde 1-1 med klacken vänd mot mål – ett klackmål som för alltid kommer att bli ihågkommet som ett av Zlatans snyggaste mål i landslaget.

Förutom detta klackmål finns fler Zlatan mål i landslaget som är riktigt snygga. Zlatans mål mot England, 4-2-mål och 2-2-målet mot England, är två av dessa mål.

Zlatans klackmål mot Italien

Under Sveriges match mot Italien så bjöd Zlatan på ett riktigt snyggt klackmål som är ett av Zlatan Ibrahimovics snyggaste mål i landslaget. Zlatan Ibrahimovics klackspark mot Italien toppar denna lista.

För att alla ska inse vilket fantastiskt mål detta är har vi ett klipp med kommentatorer från olika delar av världen som reagerar på målet. Ett klassmål rakt igenom! Ett typiskt Zlatan-mål!

Zlatans klackmål mot Italien: 1-1 målet är hans snyggaste mål i landslaget

Det är inte varje dag man gör ett klackmål mot ett lag som Italien, och att göra det i en poängräddande sista spark – eller ska jag säga sista klack?

Efter kalabalik i en hörnsituation klackar Zlatan Ibrahimovic in bollen bakom Gianluigi Buffon, och målet är än idag historiskt.

Zlatans mål mot Italien – Sverige vs Italien 1-1 – (Youtube videoklipp/film)

Det är känt som klacken mot Italien i folkmun, och om någon nämner dessa ord vet alla precis vad man menar. Vi låter Lasse Granqvist beskriva hur jag känner när jag  ser målet i klippet här ovan.

Previous articleZlatans alla mål i PSG 2015/16
Next articleZlatans mål mot Azerbajdzjan VM-kval 2001 (3-0-målet)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here