Home Zlatans mål Zlatans klackmål mot Italien – Zlatans klackspark 1-1-målet!

Zlatans klackmål mot Italien – Zlatans klackspark 1-1-målet!

949
0

Zlatans klackmål mot Italien – här kan du se Zlatans klackspark 1-1-målet mot Italien Sverige vs Italien 1-1 – (Youtube videoklipp/film)

Zlatans klackmål mot Italien är ett av Zlatans snyggaste mål någonsin. Zlatan Ibrahimovic är känd för sina spektakulära mål och hans prestation mot Italien är inget undantag. I en slutsåld match levererade Ibrahimovic ett ögonblick av ren fotbollsmagi när han med en akrobatisk klackspark sände bollen i nätet bakom en chanslös målvakt.

Detta mål, som inte bara visade på hans tekniska skicklighet utan även hans oförutsägbarhet på planen, har gått till historien som ett av de mest minnesvärda ögonblicken i internationell fotboll. Fans och analytiker lika pratar fortfarande om detta mål som ett exempel på Ibrahimovics förmåga att förändra spelets gång med enskilda ögonblick av genialitet. Vi kommer nu berätta om Zlatan klack mot Italien.

När klackade Zlatan mot Italien?

När gjorde Zlatan klack mot Italien? Zlatan Ibrahimovics klackmål mot Italien under EM 2004 är ett av de mest ikoniska ögonblicken i svensk fotbollshistoria. Matchen spelades den 18 juni 2004 i Dragão-stadion i Porto, Portugal, och var en kritisk gruppspelsmatch för båda lagen.

Hur många mål gjorde Zlatan mot Italien?

Detta var matchens enda mål för svensk del som slutade 1-1. Zlatans klackmål mot England tillsammans med Zlatans bicicleta mot England visade Zlatans förmåga att överraska och otroliga skicklighet med bollen. Se och spela på fotboll =>

Zlatans klackmål mot Italien - här kan du se Zlatans klackspark 1-1-målet mot Italien Sverige vs Italien 1-1 - (Youtube videoklipp/film)

Zlatan klack mot Italien är ett av hans snyggaste mål i landslaget – Zlatans klack mål mot Italien – 1-1 målet!

Under Sveriges match mot Italien så bjöd Zlatan på några riktiga snygga klassmål. Ett av Zlatans snyggaste mål under matchen var Zlatans klackmål och 1-1-mål mot Italien.

I den 85:e minuten av matchen, med Sverige under med 0-1 efter ett tidigt mål av Italiens Antonio Cassano, slog Sverige en hörna som ledde till ett dramatiskt ögonblick. Bollen slogs in i straffområdet, nickades först av Marcus Allbäck, vilket skapade en situation med flera spelare som kämpade om bollen nära mållinjen. I denna röriga situation, där bollen studsade upp i luften nära mållinjen, visade Ibrahimovic sin akrobatiska förmåga.

Zlatan, med ryggen mot målet och i en extremt trång position, lyckades otroligt nog klacka bollen över både sig själv och Italiens målvakt Gianluigi Buffon, som var utsträckt i ett försök att rädda situationen. Bollen gick in i mål nära den bortre stolpen, och detta spektakulära mål blev direkt en klassiker.

Målet var inte bara imponerande på grund av dess skicklighet och akrobatik, utan det var också avgörande. Det säkrade en viktig poäng för Sverige i en svår grupp, vilket hjälpte dem att avancera till kvartsfinalen i turneringen. Detta mål är fortfarande en stor del av Zlatan Ibrahimovics arv och det står som en påminnelse om hans förmåga att leverera under tryck.

Zlatans klacksparksmål mot Italien, som är den första av hans snygga klackmål, är början på hans framgångsrika karriär i landslaget. Efter denna klack mot Italien så lyckades Zlatan göra en liknande bedrift mot England.

Zlatan plockar ned Anders Svenssons fina passning med bröstet och avslutar sedan på egen volley med klack. Ett riktigt klassmål rakt igenom! Zlatans klackmål är ett typiskt Zlatan-mål! Se och spela på fotboll =>

Zlatans klackspark mål mot Italien är tillsammans med Zlatan bicicleta 4-2-mål mot Italien och Zlatans kung fu-spark på målvakten tre av Zlatans snyggaste mål i landslaget.

Zlatans klack mot Italien är ett av hans snyggaste mål i landslaget - Zlatans klack mål mot Italien - 1-1 målet!

Läs mer om Zlatans mål i landslaget och totalt

Zlatans bicicleta och klackmål mot England var bara två av Zlatans mål mot England. Under matchen mot England så gjorde Zlatan hela fyra mål och du kan läsa mer om detta i vår artikel Sverige England 4-2.

Se hur många mål gjorde Zlatan i landslaget och hur många mål gjorde Zlatan totalt ifall du är nyfiken på antal mål han gjorts under sin karriär. Se och spela på fotboll =>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here