Home Zlatans mål Zlatans alla mål i PSG (Paris Saint-Germain)

Zlatans alla mål i PSG (Paris Saint-Germain)

756
0

Zlatans alla mål i PSG – Hur många mål gjorde Zlatan i PSG?

Zlatans alla mål i PSG? Zlatan Ibrahimovics tid i PSG (Paris Saint-Germain) är en av de mest minnesvärda perioderna i hans karriär och markerade också en vändpunkt för den franska klubben. När Zlatan anslöt till PSG sommaren 2012, kom han från AC Milan och hade redan etablerat sig som en av världens främsta anfallare. Hans övergång till PSG var en del av klubbens ambitiösa projekt, finansierat av dess nya Qatari-ägare, som syftade till att göra PSG till en global fotbollsmakt. Se och spela på fotboll =>

Under sina fyra år i klubben, från 2012 till 2016, hade Zlatan en enorm inverkan både på och utanför planen. Han blev snabbt en ledande gestalt i laget och en ikon bland fansen. Med sin karismatiska personlighet och sitt självförtroende bidrog han till att höja klubbens profil internationellt.

På fotbollsplanen var Zlatans insatser för PSG enastående. Han vann flera Ligue 1-titlar i rad och hjälpte klubben att dominera den franska fotbollen under hans tid där. Han blev även klubbens bästa målskytt under flera säsonger och noterade över 100 mål under sin tid i Paris. Zlatans spelstil, präglad av teknisk skicklighet och fysisk närvaro, passade väl in i det franska ligaspelet och han satte flera imponerande individuella rekord.

Zlatans alla mål i Manchester United

Hur många mål gjorde Zlatan i PSG?

Zlatan Ibrahimovic utmärkte sig som en enastående målgörare under sin tid i PSG (Paris Saint-Germain). Från det ögonblick han anslöt sig till klubben blev han kärnan i deras offensiva spel och bidrog signifikant till deras framgångar i den franska ligan och på den europeiska scenen. Med en förmåga att göra mål i viktiga matcher hjälpte han till att förstärka PSG:s dominans i Frankrike och öka deras rykte internationellt. Zlatans målgörande talang och inflytande i laget är en stor del av hans arv och hans roll i att forma PSG till den kraft de är idag.

Hur många mål gjorde Zlatan i PSG? Matcher Mål Mål/Match Assist
2012-2016 180 156 0,87 62

Zlatans alla mål i PSG 2012-2016 video/klipp

Nedan ser ni alla 156 fullträffar som Zlatan Ibrahimovic gjorde under sin tid i PSG.

De bästa av Zlatans alla mål i PSG

Zlatan Ibrahimovic har gjort många spektakulära mål under sin karriär, och hans tid i PSG (Paris Saint-Germain) var inget undantag. Här är fem av hans mest minnesvärda mål under tiden i den franska klubben:

1. Mot Anderlecht i Champions League (2013) – Zlatan gjorde fyra mål i den här matchen, men det som stack ut mest var hans långdistansskott. Ett kraftfullt skott från cirka 30 meter som slet sig in i målvaktens kryss.

2. Mot Bastia i Ligue 1 (2013) – Ett tekniskt mästerverk där Zlatan demonstrerade sin kända flexibilitet och teknik genom att på volley och med en karatespark sätta bollen i nätet.

3. Mot Marseille i Ligue 1 (2015) – Zlatan visade återigen sin styrka och precision när han från straffpunkten dundrade in bollen med en sådan kraft att det inte lämnade målvakten med någon chans.

4. Mot Caen i Ligue 1 (2016) – I en av sina sista matcher för PSG slog Zlatan till med ett spektakulärt frisparksmål från cirka 25 meter som elegant böjde sig in i målvaktens övre hörn.

5. Mot Nantes i Ligue 1 (2014) – Zlatan kombinerade styrka och teknisk precision när han på ett spektakulärt sätt tog ner bollen på bröstet, dribblade av ett par försvarare och avslutade med ett kraftfullt skott.

Dessa mål är bara några exempel på Zlatans exceptionella förmåga att göra mål på ett spektakulärt sätt, vilket ständigt glädjde fansen och befäste hans position som en av de mest underhållande spelarna att titta på under sin tid i PSG. Se och spela på fotboll =>

Zlatans alla mål i Manchester United

Zlatans alla mål i PSG – en stor del av karriären

Vi har nu gått igenom Zlatans alla mål i PSG. Zlatan Ibrahimovic var runt flera klubbar under karriärens gång men den klubb där han gjort störst avtryck och många mål är i PSG. När det kommer till hur många mål har Zlatan gjort totalt i PSG är det 156 mål på totalt 180 matcher. Otroliga siffror för Zlatan som la grunden till det PSG som vi ser idag.

Det är dock inte bara i den franska huvudstadsklubben som det blev många mål. Både i andra klubbar och i Blågult stod Zlatan för historiska siffror, bland annat är han den som gjort flest mål i Sveriges landslag. När det kommer till hur många har Zlatan gjort i landslaget är det även där imponerande siffror. Se och spela på fotboll =>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here