Home Zlatans mål Zlatan landslagsmål Zlatans första mål i landslaget (landslagsmål)

Zlatans första mål i landslaget (landslagsmål)

24
0
Zlatans första mål i landslaget (landslagsmål)
Foto: Bildbyrån

Zlatans första mål i landslaget  – här är Zlatans första landslagsmål!

Vilket är Zlatans första mål i landslaget? När gjorde Zlatan sitt första landslagsmål? Zlatans första mål i landslaget är något varken han själv eller någon annan svensk fotbollssupporter kommer glömma. Här kan du se vilket Zlatans första landslagsmål var, när och mot vilken motståndare det gjordes samt hur matchen slutade. Se och spela på fotboll =>

Zlatans första mål i landslaget  - här är Zlatans första landslagsmål!

Zlatans debut i det svenska i landslaget  och Zlatans första landslagsmål!

När gjorde Zlatan sitt första mål i landslaget? Zlatan Ibrahimovic, en av Sveriges mest framstående fotbollsspelare genom tiderna, har gjort otaliga mål för det svenska landslaget. Hans målskytte på den internationella scenen började den 7 oktober 2001, en tid då förväntningarna på honom var skyhöga.

När han stod på gränsen till att göra debut mot Azerbajdzjan, fylldes Råsunda Stadion med röster som skanderade efter att se Zlatan på planen. Denna entusiasm från publiken speglade den spänning och de förhoppningar som fansen hade på denna unga talang.

När Zlatan Ibrahimovic äntligen sprang in på planen vid sin landslagsdebut, möttes han av publikens öronbedövande jubel. Stämningen var elektrisk på Råsunda Stadion, där fansens förväntningar hade nått en febril höjdpunkt.

Det tog inte lång tid för Zlatan att leva upp till alla förhoppningar. Bara tre minuter efter att han gjort sitt intåg på planen, lyckades han på spektakulärt vis göra sitt första mål för det svenska landslaget, vilket ytterligare cementerade början på en legendarisk internationell karriär. Se och spela på fotboll =>

Zlatans första landslagsmål – här är Zlatans första mål i landslaget!

Zlatans första mål i landslaget blev det en ögonblicklig sensation. Stämningen på Råsunda Stadion var redan laddad med förväntan vid hans entré, men när bollen elegant hittade nätet bara minuter efter hans debut, exploderade arenan i glädje. Fansen, som tidigare hade skanderat hans namn i förväntan, brast nu ut i ett euforiskt firande.

Det var inte bara ett mål; det var ett tydligt tecken på att en ny svensk fotbollshjälte hade trätt fram på den internationella scenen. Detta ögonblick skulle komma att bli en av de mest minnesvärda höjdpunkterna i svensk fotbollshistoria och markerade starten på en ny era, med Zlatan som en av dess främsta profiler.

Huvudpersonen själv beskrev debuten enligt följande:

– Det var stort, man fick lite gåshud. Och det var skönt att få göra mål också, sa Zlatan enligt svensk fotboll.

Målet innebar 3-0 till Sverige i VM-kvalet. Även om Sverige redan var klara för VM i Sydkorea/Japan var detta en stor kväll för en svensk fotboll då en ny landslagsstjärna fötts.

När det kommer till hur många mål har Zlatan gjort är det väldigt många under karriären då han slog igenom tidigt och spelade tills han var över 40 år gammal. Se och spela på fotboll =>

Zlatans första landslagsmål - här är Zlatans första mål i landslaget!

Se Zlatans första mål i landslaget mot Azerbajdzjan – 3-0

I spelaren nedan ser vi höjdpunkter från Sverige mot Azerbajdzjan där Zlatans första landslagsmål kom. Detta var det första av många mål i Blågult. När det kommer till hur många mål har Zlatan gjort i landslaget blev det totalt 62 stycken.

Läs mer om Zlatan Ibrahimovic

På Zlatanism.se hittar du all den senaste och bästa informationen om Zlatan Ibrahimović. Oavsett om du är ute efter uppdateringar om hans nuvarande uppdrag, karriärmilstolpar eller utanför-planen aktiviteter, är Zlatanism.se din go-to resurs.

Vi erbjuder en djupgående titt på Zlatans påverkan både på och utanför fotbollsplanen, med regelbundna uppdateringar som håller fansen informerade om allt som rör den svenska fotbollslegenden. Se och spela på fotboll =>

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here