Home Zlatans mål Zlatan Ibrahimovic snyggaste mål i landslaget (landslagsmål)

Zlatan Ibrahimovic snyggaste mål i landslaget (landslagsmål)

1296
4

Zlatans snyggaste mål i landslaget – vilket är Zlatan Ibrahimovic bästa landslagsmål?

Zlatan Ibrahimovic snyggaste mål i landslaget är svåra att välja ut helt klart, men dagen till ära väljer vi att göra ett försök att hitta Zlatans bästa landslagsmål. För att kunna göra valet lättare väljer vi att begränsa oss till landslagsmål, istället för alla de hundratals drömmål han gjort på klubblagsnivå. på 122 landskamper har han gjort 62 mål, där alla har en speciell plats i alla svenska fotbollsälskares hjärtan. Se och spela på fotboll =>

I denna lista med Zlatans snyggaste mål i landslaget så har vi mål från både när han var ung och ny i landslaget och när han var lite äldre och bar kaptensbindeln. Vår superstjärna har vräkt in många delikatesser i motståndarmålen, men här har vi hans kanske fem bästa eller snyggaste mål i landslaget.

Zlatans snyggaste mål i landslaget - vilket är Zlatan Ibrahimovic bästa landslagsmål?

Zlatans snyggaste landslagsmål – vilket är Zlatan Ibrahimovic bästa mål i landslaget?

Några av Zlatans mål i landslaget har helt klart varit utöver det vanliga och därav så tänkte vi presentera Zlatan Ibrahimovic snyggaste mål i landslaget. Se gärna Zlatans mål på träning inför Ryssland/Sverige-matchen först som också var ett riktigt snyggt mål. Sedan finns det många roliga eller intressanta listor på Zlatanism. Här kommer Zlatans 5 snyggaste mål i landslaget som vi hittat på Youtube. Se och spela på fotboll =>

5. Zlatans mål mot England – Sverige – England (2-2-målet)

I denna match gjorde Ibrahimovic sitt ”Zlat-trick”, då han sänkte England med fyra mål. Han bjöd på några riktiga strutar, men den här var en av de finaste, då han plockar ner Anders Svenssons fina passning med bröstet och avslutar på egen volley. Klassmål rakt igenom.

4. Sverige – Azerbaijan (3-0-målet)

Detta var Zlatans första landslagsmål 2001, och på vilket sätt han gjorde det. Den då väldigt unge ”Ibra” lyfter bollen över sina försvarare två gånger för att få bollen till Fredrik Ljungberg som spelar tillbaka den till den dåvarande Ajax-anfallaren som kunde göra sitt första mål i den blågula tröjan. Se och spela på fotboll =>

3. Zlatans mål mot Italien EM 2004 – Sverige – Italien (1-1-målet)

Det är inte varje dag man gör mål mot ett lag som Italien, och att göra det i en poängräddande sista spark – eller ska jag säga sista klack? Efter kalabalik i en hörnsituation klackar Zlatan Ibrahimovic in bollen bakom Gianluigi Buffon, och målet är än idag historiskt. Det är känt som klacken mot Italien i folkmun, och om någon nämner dessa ord vet alla precis vad man menar. Jag låter Lasse Granqvist beskriva hur jag känner jag ser målet i klippet här ovan.

2. Zlatans mål mot Frankrike EM 2012 – Sverige – Frankrike (1-0-målet)

Efter stora besvikelser i EM 2012 där man åkte ut i gruppspelen räddade Sverige hedern med en 2-0-vinst mot Frankrike. Matchens rubriker stals dock av Zlatan Ibrahimovic, som så många gånger, med sitt 1-0-mål. Han drar en konstspark liggandes i luften och slår in den stenhårt bakom Hugo Lloris i det franska målet. Fantastiskt mål, helt klart!

Detta är absolut ett av de mest minnesvärda när det kommer till alla Zlatans mål i svenska landslaget.

Zlatans snyggaste mål i landslaget - vilket är Zlatan Ibrahimovic bästa landslagsmål?

1. Zlatans mål mot England – Sverige – England (4-2-målet)

Man kan ju inte ha något annat än Zlatan Ibrahimovics cykelspark på denna plats. Detta mål fullbordade hans ”Zlat-trick” som vi nämnde i början av listan, och på vilket sätt han gjorde det. Han lurar ut Joe Hart långt ifrån målet för att cykelsparka in bollen på rekordlångt avstånd på denna nivå. För att alla ska inse vilket fantastiskt mål detta är har vi ett klipp med kommentatorer från olika delar av världen som reagerar på målet.

Se även mer av Zlatan Ibrahimovic snyggaste mål i landslaget

Vi har nyligen tagit en titt på Zlatan Ibrahimovic snyggaste mål i landslaget, och det har lett till att många undrar hur många mål Zlatan har gjort under hela sin karriär.

Zlatans förmåga att leverera oförglömliga ögonblick på fotbollsplanen har gjort honom till en legend i sporten. Se och spela på fotboll =>

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here