Home Zlatans mål Zlatan Ibrahimovic – Crazy or Not?

Zlatan Ibrahimovic – Crazy or Not?

750
0
180331 LA Galaxys Zlatan Ibrahimovic under fotbollsmatchen i MLS mellan LA Galaxy och Los Angeles FC den 31 mars 2018 i Los Angeles. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87669

Zlatan Ibrahimovic – Crazy or Not?

Zlatan Ibrahimovic Crazy or Not? Kolla in den galna videon med Zlatan Ibrahimovic och hans agerande på planen.

Det finns mycket videos och highlights med Zlatan Ibrahimovic. Ofta handlar det om otroliga mål och målgester. Det finns dock även andra videos om svensken när han är på planen. I denna video ser vi de mest galna händelserna som involverat svensken. Det är allt från tacklingar till utskällningar och annat.

De flesta klippen kommer från tiden i Paris Saint-Germain men det finns även ett par från landslaget. Det har självklart hänt mycket annat i Zlatans karriär. Inte minst under tiden i Italien och i Barcelona. Ären i Ajax var inte heller de mest lugna. De kommer vi dock att ta upp i en anna video. Nu siktar vi in oss på åren i PSG och vad som händer i klubblaget och landslaget.

Zlatan – galen eller inte?

Vi kommer nu ta en titt på videon som finns att se på Youtube. Det finns hur mycket som helst om svensken på nätet. Vi har dock valt att plocka fram de bästa videosen och highlightsen när det kommer till supersvensken. Majoriteten av situationerna kommer från tiden i franska Ligue 1. Det blev många heta situationer för Zlatan i Frankrike och nu har vi alltså valt att visa denna video för besökarna.

Zlatan galen video

Detta var alltså videon med de heta situationer som svensken varit iblandad i. Det finns självklart flertalet andra situationer och filmer där Zlatan är med. Vi har dock valt att sikta in oss på denna video i denna artikel. På siten hittar du fler videos och innehåll om Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna. Gillade du innehållet? Ta gärna en titt på våra andra videos på siten och bli en med Zlatanismen!

SE ÄVEN: Zlatans alla mål i LA Galaxy

SE ÄVEN: Zlatans alla mål i Manchester United

bet365
bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here