Home Zlatans mål Highlights Zlatan bicicleta – Zlatans mål mot England, cykelspark!

Zlatan bicicleta – Zlatans mål mot England, cykelspark!

2067
0
Sverige England 4-2
Foto: Bildbyrån

Zlatan bicicleta – Zlatans mål mot England, cykelspark!

Zlatans bicicleta mål mot England? Förmodligen vill du du se Zlatan bicicleta och cykelspark mål mot England. Zlatan cykelspark är ett av Zlatans snyggaste mål i landslaget
under hans karriär. Zlatans bicicleta mot England är förmodligen ett av Zlatans bästa mål också då betydelsen betydelsen målet var väldigt viktigt. Se & spela på fotboll live =>
Vilket år gjorde Zlatan sin bicicleta mot England?
Vilket år gjorde Zlatan sin cykelspark? Zlatan gjorde sin bicicleta år 2012. Sverige tog mot England på Friends Arena för att inviga Nationalarenan genom en vänskapsmatch.

Hur långt var Zlatans bicicleta?

Zlatans bicicleta var ca 30 meter från målet. Det är få spelare som har gjort en bicicleta så långt från målet.

Zlatan bicicleta - Zlatans mål mot England, cykelspark!

Zlatan bicicleta – Sverige England 4-2 – Zlatans mål mot England, cykelsparksmål (4-2-målet)!

Zlatans oförglömliga cykelspark mot England var inte bara ett mål, det var en ren fotbollspoem! Allt blev möjligt när Englands målvakt, Joe Hart, äventyrade sig ut ur sitt straffområde för att rensa en löst boll. Men istället för att sparka den bort med foten, gjorde Hart ett vågat val att nicka den.

Denna nick gick dock katastrofalt fel och bollen landade på fel ställe, närmare 30 meter från mål, vilket bjöd in till en scen som ingen kunde förutse. Just där, i det ögonblicket, grep Zlatan Ibrahimović chansen att skriva in sig i fotbollshistorien. Med ryggen mot målet och fullständig koll på var målvakten befann sig och hur bollen rörde sig, positionerade han sig för att slå till.

Zlatan backade några steg, tog sats, och med en otrolig smidighet och precision utförde han en cykelspark – en spektakulär, akrobatisk rörelse där han lyfte båda fötterna från marken och träffade bollen perfekt i luften med sin högra fot.

Resultatet? En fullständig fotbollsextas! Bollen flög i en majestätisk båge över de tillbakarushande försvararna och en desperat, återvändande Joe Hart, för att sedan landa i målets bortre hörn. Ett underverk som cementerade Sveriges 4-2-seger över England och för evigt stärkte Zlatans plats som en av fotbollens största ikoner. Det var en magisk natt där Zlatan inte bara gjorde ett mål, han skapade en legend!

Därutöver gjorde Zlatan gjorde ytterligare 3 mål, ett mål med en yttersida på volley och ett mål på frispark.

Zlatan bjöd på fyra mål totalt i Sverige England matchen och åtminstone två av dessa mål var riktigt snygga.

Zlatans mål mot England – Sverige England 4-2 – (Youtube videoklipp/film)

Här kan du se Zlatans bicicleta och cykelspark – Sverige England 4-2-målet.

Zlatan bicicleta med kommentator från hela världen

Här kan du se höra vad några kommentator tyckte om Zlatan bicicleta.

Fler Zlatan bicicleta och cykelspark mål!

Zlatans bicicleta och cykelspark mål mot England är ett hans snyggaste mål trots att Zlatan har gjort många mål i landslaget och många mål under sin karriär. Speciellt då han spelat under en väldigt lång tid.

Zlatans bicicleta mål mot England är tillsammans med Zlatans 2-2-mål mot England och Zlatans kung fu-spark på målvakten några av Zlatans snyggaste mål i landslaget.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here