Home Zlatan Ibrahimovic fru Helena Seger – allt om Zlatans fru!

Zlatan Ibrahimovic fru Helena Seger – allt om Zlatans fru!

Zlatan Ibrahimovic fru Helena Seger - allt om Zlatans fru!
Foto: Bildbyrån

Zlatans fru – allt om Zlatan Ibrahimovic fru Helena Seger!

Vad heter Zlatans fru? Är Helena Zlatans fru? Här får du reda på allt om Zlatan Ibrahimović fru Helena Seger.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimović är inte formellt gifta, men de har varit partners i många år och har bildat en familj tillsammans. Trots att de inte officiellt har gift sig, betraktas de ofta som ett gift par på grund av sin långvariga och engagerade relation. Tillsammans har de Zlatans söner som heter Maximilian Ibrahimović och Vincent Ibrahimović. Det är bara de två som är Zlatans barn än så länge. Se och spela på fotboll =>

Zlatans fru - allt om Zlatan Ibrahimovic fru Helena Seger!

Vem är gift med Zlatan? Vad heter Zlatans fru?

Vem är Zlatans fru? Är Zlatan och Helena ihop? Det är en vanlig missuppfattning att Helena Seger och Zlatan Ibrahimović är gifta. Trots att de har varit tillsammans under lång tid och har bildat en familj, har de inte formellt ingått äktenskap. Det är möjligt att många människor antar att de är gifta på grund av deras långvariga och offentligt kända förhållande. Paret fortsätter dock att hålla ihop efter mer än 20 år tillsammans.

Vem är Zlatan ihop med?

Vem är Zlatan tillsammans med? Svaret på frågan är att Zlatan är ihop med Helena Seger. Zlatan och Helena har varit ett par i över 20 år sedan de träffades för första gången i Malmö när Zlatan spelade i Ajax men var hemma i Malmö på ledighet. Men de är fortfarande inte gifta. Senare i den här artikeln kommer vi att berätta mer om hur Zlatan och Helena träffades.

Zlatan Ibrahimovic har friat till Helena Seger – men Helena sa nej till Zlatan!

Zlatan har friat till Helena. Men Helena Seger sa nej till Zlatans frieri. Zlatan berättade i en intervju med Piers Morgan från 2023 att han har friat till Helena, men fått ett nej till svar.

– Det här var för något år sedan. Jag sa att efter 20 år ihop så förtjänar du att få gifta dig med mig. Hon svarade: ”Jag behöver inte vara gift med dig för att vara med dig”. Hon är en stark kvinna. Jag tyckte att det var coolt att hon sa nej, jag fick bara ännu mer respekt för henne, säger Zlatan.

Därför vill Helena inte gifta sig med Zlatan

I en intervju med Elle från 2010 berättade Helena Seger mer om varför hon inte vill gifta sig med Zlatan. Det beror bland annat på att hon inte vill att folk ska tro att hon är ihop med Zlatan för pengarnas skull.

– Det har varit jobbigt att ingen förstått att det inte är några älskare eller pappas pengar, utan jag som jobbat hårt för mina mål. Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått kredd för det jag gjort, sa Helena då. Se och spela på fotboll =>

Zlatans fru ålder – hur gammal är Helena Zlatans fru?

Hur gammal är Zlatans fru? Helena är elva år äldre än Zlatan! Helena Seger är född den 25 augusti 1970, medan Zlatan Ibrahimović är född den 3 oktober 1981. Det innebär att Zlatan och Helena åldersskillnad ligger på cirka 11 år, men det är inget som hindrat dem från att leva lyckligt tillsammans. Se och spela på fotboll =>

Zlatan Ibrahimovic fru Helena Seger - allt om Zlatans fru!

Zlatans fru längd – hur lång är Zlatans fru?

Helena Seger längd? Hur lång är Helena Seger? I en intervju har Helena Seger avslöjat sin längd. Och hon är ungefär 30 centimeter kortare än Zlatan. Svaret är att Helena Seger är 165 centimeter lång.

Hur träffade Zlatan sin fru? Så träffades Zlatan och Helena!

Zlatan och Helena träffades för första gången 2002 i ett parkeringsgarage i Malmö. Då hade Zlatan dubbelparkerat sin Ferrari bredvid Helenas Mercedes och hon fräste åt honom att flytta sin bil.

– Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena tidigare sagt till magasinet Elle.

I sin självbiografi Jag är Zlatan berättar Zlatan mer om hur det gick till när han träffade Helena Seger.

“Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”, skriver Zlatan i boken.

Zlatan fick Helenas mobilnummer av en bekant och skickade ett sms som han avslutade med orden: ”Han med den röda”, det vill säga den röda Ferrarin. Helena svarade med: ”Hon med den svarta”, alltså den svarta Mercedesen.

Därifrån fortsatte det och Zlatan blev tidigt imponerad av Helena som inte var lik någon av de yngre tjejerna han träffat tidigare. Så småningom blev de ett par och de har hållit ihop ända sedan dess.

Zlatans fru arbete – vad jobbar Zlatans fru med?

Helena Seger jobb/yrke? Zlatans fru jobb/yrke? Det är många som undrar vad Helena Seger jobbar med, då Zlatans partner valt att hålla en låg profil och hålla sig undan offentligheten i största möjliga mån.

Men det vi vet är att Helena Seger bland annat jobbat som bartender på Slagthuset i Malmö och att hon haft huvudrollen i tv-serien ”Cozmoz”. Hon lämnade senare serien för att ta sin examen i marknadsföring och har därefter haft ledande positioner på Malaco Leaf, Swedish Match och Fly Me.

Zlatans fru Instagram

Vi på Zlatanism har inte hittat något om Helena Seger Instagram.

Helena Seger förmögenhet

Det finns inte några officiella uppgifter om Helena Seger förmögenhet, däremot hade hennes partner Zlatan Ibrahimovic en förmögenhet på 1,4 miljarder kronor år 2020 enligt Dagens Industri. Se och spela på fotboll =>