Home Zlatans föräldrar – allt om Zlatan Ibrahimovic föräldrar!

Zlatans föräldrar – allt om Zlatan Ibrahimovic föräldrar!

Zlatans föräldrar – allt om Zlatan Ibrahimovic föräldrar!

Lever Zlatans föräldrar? Var kommer Zlatans föräldrar ifrån? Vad heter Zlatans föräldrar? Zlatan Ibrahimović föräldrar består av Zlatans mamma Jurka Gravić och Zlatans pappa Sefik Ibrahimović. Här kan du läsa ifall Zlatans föräldrar fortfarande lever och om deras ursprung och var de kommer ifrån. Du kan även läsa om vad Zlatans föräldrar gör idag. Se och spela på fotboll =>

Zlatan Ibrahimovic föräldrar bär med sig varsin historia av kamp, överlevnad och resiliens. Deras möten och livsval formade en familj som kämpade mot utmaningar och tog sig igenom svårigheter. Deras roller som föräldrar har präglat Zlatans uppväxt och format honom till den individ han är idag. Genom deras berättelser och inflytande ges en djupare förståelse för den mänskliga sidan av en av idrottens största ikoner.

Lever Zlatans föräldrar? Zlatan Ibrahimovic föräldrar lever!

Vad heter Zlatans föräldrar?

Vilka är Zlatans föräldrar? Svaret på den frågan är att Zlatans föräldrar heter Sefik Ibrahimovic och Jurka Gravić. Här kan du läsa allt om Zlatans pappa Sefik Ibrahimovic och Zlatans mamma Jurka Gravić.

Var kommer Zlatans föräldrar från? Var är Zlatans föräldrar födda? Zlatan Ibrahimovic föräldrar ursprung!

Vart är Zlatans föräldrar från? Zlatans föräldrar kommer från Bosnien och Hercegovina och Kroatien. Zlatans pappa Sefik, född i Bosnien och Hercegovina, och Zlatans mamma Jurka, född i Kroatien.

Sefik Ibrahimovic, Zlatans pappa, föddes i Bijeljina, Bosnien och Hercegovina. Jurka Gravic, Zlatans mamma, föddes i Zadars län i Kroatien.

När flyttade Zlatans föräldrar till Sverige?

När kom Zlatans föräldrar till Sverige? Zlatans föräldrar flyttade till Sverige som arbetskraftsinvandrare på 1970-talet. Zlatans pappa Sefik emigrerade till Sverige 1977, medan Zlatans mamma flyttade till Sverige 1975.

Var kommer Zlatans föräldrar från? Zlatan Ibrahimovic föräldrar kommer ifrån Bosnien och Hercegovina och Kroatien! Zlatan Ibrahimovic föräldrar ursprung!

Lever Zlatans föräldrar? Zlatan Ibrahimovic föräldrar lever!

Ja, Zlatans föräldrar lever fortfarande. Zlatans föräldrar utgör fundamentet för den fascinerande berättelsen om en av världens mest framstående fotbollsspelare. Se och spela på fotboll =>

Zlatans föräldrar ålder – hur gamla är Zlatans föräldrar?

När är Zlatans föräldrar födda? Båda Zlatans föräldrar, hans pappa Sefik Ibrahimovic och mamma Jurka Gravic, är 73 år gamla. Zlatans föräldrar är födda 1951 och lika gamla. Zlatans mamma Jurka föddes den 16 april 1951 medans Zlatans pappa Sefik föddes några månader senare den 23 augusti 1951.

Varför och när skiljde sig Zlatan föräldrar?

Zlatans föräldrar skildes när Zlatan inte ens hade fyllt två år. Zlatan minns förstås inget av det, berättar han i sin självbiografi Jag är Zlatan, men vad han förstår var det inget bra äktenskap. Zlatans föräldrar gifte sig för att Zlatans pappa skulle få uppehållstillstånd.

Till en början bodde Zlatan och hans syskon hos mamma Jurka, som hade fem barn att mätta och jobbade som städerska. Pengarna räckte inte till och det var ofta stökigt hemma, vilket fick Zlatan att längta efter sin pappa som till en början bara var den roliga helgpappan som köpte hamburgare och mjukglass.

En kväll ringde Zlatan till pappa Sefik och sa att han ville bo hos honom istället för hos mamma Jurka. Och så blev det.

Lever Zlatans föräldrar? Zlatan Ibrahimovic föräldrar lever!

Vad gör Zlatans föräldrar idag? Det jobbar Zlatans mamma och pappa med idag!

Vad gör Zlatans föräldrar idag? Zlatans pappa har arbetat som murare och fastighetsskötare sedan han kom till Sverige. Nu har Zlatans pappa förmodligen gått i pension, då han är över 70 år gammal. Zlatans mamma jobbade som städerska innan hon gick i pension.

Har Zlatan kontakt med sina föräldrar?

Ja, Zlatan har fortfarande nära kontakt med sina föräldrar, som båda spelade en viktig roll under hans uppväxt i Rosengård och Malmö. Zlatan har flera gånger betonat föräldrarnas betydelse i hans liv.

Var bor Zlatans föräldrar?

Båda Zlatans föräldrar bor fortfarande i Malmö. Zlatans pappa bor i en lägenhet i Limhamn i Malmö kommun. Zlatans mamma bor i en lägenhet i stadsdelen Lindeberg i Malmö.

Zlatan Ibrahimovic föräldrar - allt om Zlatans föräldrar!

Läs mer om Zlatans föräldrar och familj

Det var allt om Zlatans pappa Sefik Ibrahimovic och mamma Jurka Gravic för den här gången. För dig som vill läsa mer om Zlatans familj så finns vår artikel om Zlatans syskon, Zlatans barn och Zlatans söner. Se och spela på fotboll =>