Home Zlatan nyheter Zlatans familj stadgar sig i Italien: ”Flyttar snart ner igen”

Zlatans familj stadgar sig i Italien: ”Flyttar snart ner igen”

2252
0
Zlatans familj stadgar sig i Italien: "Flyttar snart ner igen"

Zlatan Ibrahimovic har under den senaste tiden bott ensam i Milano på grund av den rådande situationen. Nu skriver italiensk press att superstjärnans familj kommer att flytta tillbaka inom kort.

Under pandemin har Zlatan Ibrahimovic under en större tid varit separerad från sin familj. Medan svensken varit i Milano för att spela fotboll har resten av familjen varit hemma i Sverige, något som varit väldigt tungt för svensken.

Nu skriver italiensk press att Zlatans fru och barn inom kort kommer att flytta tillbaka till Italien. Enligt Corriere della Sera kommer hela Zlatans familj snart att vara samlad i Porto Nuovo i de östra delarna av Milano. Det kommer sambon Helena Seger och Zlatans söner Maximilian Ibrahimović och Vincent Ibrahimović att uppskatta väldigt mycket.

”Beslutet att ta pojkarna från Stockholm var inte lätt och några logistiska detaljer återstår, men inom några månader kommer familjen Ibrahimovic att bo under samma tak igen.”, skriver tidningen.

Samtidigt skriver tidningen att svensken kan bo kvar i Milano efter spelarkarriären, detta för en plats i AC Milans klubbledning.

”Med tanke på att han snart är 40 år, och efter Qatar-VM som målsättning, så måste han besluta sig för vad han ska göra när han blir stor. Att han till slut hamnar i Milans klubbledning är ingen avlägsen tanke.”, skriver tidningen.

Serie A drar igång den 23 augusti då AC Milan ställs mot Sampdoria på bortaplan.

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here