Home Zlatan nyheter Zlatans comeback dröjer – ”kan vara tillbaka i mars”

Zlatans comeback dröjer – ”kan vara tillbaka i mars”

992
0
Zlatans comeback dröjer -
FOTO: BILDBYRÅN

Det kan dröja ytterligare innan Zlatan Ibrahimovic återvänder till spelplanen. Enligt italiensk press kan han vara borta i en månad till.

Hälseneproblemen fortsätter för Zlatan Ibrahimovic, 40, som inte spelat match sedan den 23 januari. Nu kommer uppgifter att svensken kan missa fyra veckor till.

Enligt Gazzetta dello Sport behandlas ”Ibra” fortfarande för sina skadeproblem och att man satt upp ett långsiktigt mål för när man vill ha svensken tillbaka på planen. Tidningen skriver att man satt den 2 mars som det datum man siktar på att ha Ibrahimovic tillbaka i spel. Då ställs man mot stadsrivalerna Inter i Coppa Italia.

Tränare Stefano Pioli har vid flera tillfällen under den senaste veckan uttalat sig om Zlatans situation.

– Zlatan är ett fängslat lejon. Han har motivationen och ambitionen att hjälpa laget på planen och gör allt för att återhämta sig. Vi får se hur det blir kommande matcher, sa Pioli tidigare i veckan till Sportmediaset.

Pioli har även uttalat sig om hur han ser på Zlatans deltagande på lång sikt.

– ”Ibra” är fortfarande en stor spelare och en viktig resurs för oss. Han gör allt han kan för att komma tillbaka till planen. Han kommer aldrig att bli en börda för oss, utan en viktig resurs som hjälpte laget att växa, sa Pioli enligt Sky Sport Italia i måndags.

Zlatans kontrakt med AC Milan går ut i sommar.

SE ÄVEN: Maldini öppnar för förlängning med Zlatan Ibrahimovic

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here