Home Lag & klubbar AC Milan Zlatan vill se van Bommel som tränare i AC Milan

Zlatan vill se van Bommel som tränare i AC Milan

407
0
Zlatan vill se van Bommel som tränare i AC Milan
foto: bildbyrån

Stefano Piolis framtid i AC Milan fortsätter hänga på en skör tråd och flera namn har kopplats ihop med tränarbänken under de senaste månaderna. Nu kommer uppgifter om vem som är Zlatans favorit.

Namn som Julen Lopetegui, Paulo Fonseca, Marcelo Gallardo, Christophe Galtier, Antonio Conte, Thiago Motta och Manuel Pellegrini har alla nämnts när det kommer till vem som blir AC Milans tränare nästa säsong.

Samtidigt har flera italienska medier skrivit om att även Mark van Bommel är en kandidat. Nu skriver Calciomercato om att Zlatan Ibrahimovic, som är rådgivare till Milan, föredrar holländaren. Zlatan är ”förtrollad över tränarens moderna och offensiva 4-3-3, trots svaga resultat under den senaste tiden.

Zlatan är övertygad, men först måste han övertyga AC Milans ägare Gerry Cardinale och vd:n Giorgio Furlani om att anställa holländaren.

Van Bommel är för närvarande tränare i Royal Antwerp där han förra säsongen tog laget till ligatiteln och cupguld. Han har kontrakt med klubben till och med sommaren 2025.

Holländaren spelade i AC Under mellan 2011 och 2013.

SE ÄVEN: Uppgifter: Zlatan vill plocka klubbledare från Ajax