Home Zlatan nyheter Zlatan tillbaka efter sin skada – gör snart comeback

Zlatan tillbaka efter sin skada – gör snart comeback

613
0
Zlatan tillbaka efter sin skada - gör snart comeback

Zlatan tillbaka i träning i nästa vecka

Efter att ha nätat i säsongspremiären mot Chicago har det varit tungt för Zlatan Ibrahimovic som dragit på sig en skada. Nu sägs han dock vara tillbaka inom kort.

Efter några veckors skadefrånvaro se Zlatan Ibrahimovic tillslut ut att vara tillbaka i träning. Enligt amerikansk press ska Zlatan ha förbättrats under de senaste dagarna och sägs i början av den kommande veckan åter träna med sina lagkamrater.

Lagets tränare Guillermo Barros Schelotto säger att han räknar med att supersvensken spelar nästa match i MLS med LA Galaxy.

– Jag tror att han är redo då, säger tränaren.

Tidigare har det pratats om att Zlatan kan komma att bli borta en längre tid men så blir inte fallet. Det var journalisten Kevin Baxter på LA Times som skrev på Twitter att Zlatan kunde bli bättre under ett längre tag. Så blev det dock inte.

Under de senaste dagarna har Zlatan fått ledigt för att återhämta sig och vila upp sig inför comebacken, något som Schelotto bekräftar.

– Han fick en vecka extra. Vi tror att han är 100 procent återställd när vi börjar träna igen på tisdag och jag tror också att han kommer vara redo när vi möter Portland, säger Schelotto.

SE ÄVEN: “De flesta engelsmän tycker Zlatan är så övervärderad”

Previous article”De flesta engelsmän tycker Zlatan är så övervärderad”
Next articleSverige Norge highlights 2013: se Zlatans hattrick mot Norge

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here