Home Zlatan nyheter Zlatan till attack mot Janne Andersson: ”Han bajsade på sig”

Zlatan till attack mot Janne Andersson: ”Han bajsade på sig”

1338
0
Zlatan till attack mot Janne Andersson:
Zlatan Ibrahimovic under ett sponsorevenemang i Göteborg. FOTO: BILDBYRÅN

 Zlatan attackerar Janne Andersson

Säger i en intervju med Expressen att förbundskaptenen vände kappan efter vinden angående spelare med annan bakgrund.

Zlatan Ibrahimovic slutade i landslaget sommaren 2016 efter EM som ägde rum i Frankrike. Tillsammans med flera av de äldre spelarna valde Zlatan att endast fokusera på klubblaget. In kom då Janne Andersson som skulle ta Sverige till kvartsfinal i VM två år senare. Nu kritiseras Andersson av Zlatan som menar att ”Janne” tog ut flera spelare med annan bakgrund efter kritiken.

– Första samlingen. Vad hände? Hur många med en annan bakgrund var med?

Expressen: Det var få menar du?
– Ingen. Sedan fick han (Janne Andersson) frågan om det. Då bajsade han på sig. Andra samlingen tog han med spelare med annan bakgrund för att det skulle bli politiskt korrekt.

Expressen: Du tror att det var därför?
– Det var det som hände. Om det är så eller inte vet jag inte, men det var det som hände. Först ingen med annan bakgrund. Får frågan. Bajsar på sig. Sedan kommer det med fler. Då förstör han det jag själv har byggt upp i 20 år. Om det är något han står för, då ska han stå för det och inte ändra sig för att en fråga kommer upp. Inte för att man blir smutskastad av media, utan du ska stå för det du gör. Men det ändrade hela hans trupp. Men vi står alla för olika saker, säger Zlatan i en exklusiv intervju med Expressen.

SE ÄVEN: Zlatans födelsepresent till sig själv – så mycket kostar vrålåket

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here