Home Zlatan nyheter Zlatan på väg till Qatar – Ibrahimovic ”flörtar” med shejken under VM-finalen!

Zlatan på väg till Qatar – Ibrahimovic ”flörtar” med shejken under VM-finalen!

1275
0

Lusail Stadium i Doha var fullt av fans som var redo för VM-finalen. Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger var också på plats för att titta på matchen. Den svenske fotbollsspelaren passade på att träffa Qatars emir Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani.

När det bara var en timme kvar innan VM-finalen mellan Argentina och Frankrike skulle börja var alla VIP-platser på Lusail Stadium i Doha upptagna av välkända kändisar.

Några exempel är Frankrikes president Emmanuel Macron, den internationellt kända fotbollsspelaren Paul Pogba, Gianni Infantino som är ordförande i Fifa samt Helena SegerZlatan Ibrahimovics partner ur ett svenskt perspektiv.

Sheikh Tamim bin Hamad har varit emir av Qatar sedan 2013

Zlatan hälsade på Macron och Qatars emir Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani.

Sheikh Tamim bin Hamad har varit emir av Qatar sedan 2013, vilket gör honom till statschef med full kontroll över landet. Det finns inga politiska partier eller något parlament i Qatar.

Han var bara 33 år när han 2013 efterträdde sin far Hamad bin Khalifa Al Thani som emir av Qatar och blev världens yngsta monark vid den tidpunkten.

Kopplingen till Zlatan Ibrahimovic går långt tillbaka i tiden. Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani grundade företaget Qatar Sports Investments som sedan juni 2011 äger Paris Saint-Germain, den klubb som den svenske anfallaren spelade för 2012-2016. Argentina vann sedan finalen med 4-3 på straffar.

Här kan du se mer nyheter om Zlatan Ibrahimovic