Home Zlatan nyheter Zlatan om VAR: ”Han njöt av mitt mål”

Zlatan om VAR: ”Han njöt av mitt mål”

513
0
Zlatan om VAR: "Han njöt av mitt mål"

Anfallaren stod i helgen för sitt sjätte mål på fyra matcher. Detta efter två mål mot Philadelphia varav ett av de på straff.

Zlatan Ibrahimovic fortsätter njuta av tiden i MLS och LA Galaxy. Trots en skada har svensken totalt stått för sex mål på fyra matcher på andra sidan Atlanten. Ett av målen i den senaste matchen kom efter en VAR-dömd straff, nu kommenterar Zlatan händelsen från den gångna helgen.

– Antingen så sov domaren eller så njöt han bara av mitt mål, säger Zlatan som fick vänta på att bomba in en straff efter lång VAR-granskning.

Efter att ha skadat sig i premiären blev Zlatan borta på grund av hälseneproblem men nu var han tillbaka i högsta hugg. Han lyckades även hålla fokus trots att det tog flera minuter innan VAR dömde straff till LA Galaxy.

– Det tar för lång tid absolut, men ger han mig straff så klart att jag tänker slå den, det är inte så att jag ger bort en straff.

– Förra veckan stal de ett mål från mig, men misstag kan domare som är mänskliga göra. Med VAR kan man inte göra misstag, men jag vet inte vad den som satt i den där kuren gjorde. Antingen så sov han eller så njöt han av mitt mål, säger Zlatan och fick den samlade presskåren att gapskratta.

Se Zlatans senaste mål här!

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here