Home Zlatan nyheter Zlatan om framtiden: ”Då åker jag hem till Sverige”

Zlatan om framtiden: ”Då åker jag hem till Sverige”

1536
0
Zlatan om framtiden:

Zlatan om flytt hem till Sverige

Superstjärnan berättar i en intervju med amerikansk press att han bestämt sig för när han vill flytta hem till Sverige.

Efter att ha varit borta på grund av skada under en längre period var Zlatan Ibrahimovic tillbaka i MLS där han blev matchhjälte mot Portland Timbers.

Efter matchen säger Zlatan till Yahoo Sports att han bestämt sig för när han kommer lämna LA Galaxy och flytta hem till Sverige.

– Den dagen jag inte presterar längre river vi kontraktet och så åker jag hem till Sverige, säger Ibrahimovic enligt Yahoo Sports.

Efter att ha avgjort matchen med två straffmål skickar Zlatan en pik till sina lagkamrater och klubben efter att man missat slutspel den gångna säsongen.

– Förra säsongen tog vi oss inte till slutspel. Vi kämpade om femte eller sjätte plats och jag spelar inte för de placeringarna. Jag kämpar för att bli nummer ett, sade svensken.

”Är inte här för att ha semester”

Zlatan säger även att han inte är i Los Angeles för att semester. Iställer kommer han spela tills han inte presterar längre för att därefter flytta tillbaka till vårt avlånga land.

– Jag är här för att prestera, jag är inte här på semester. Den dagen jag inte presterar längre river vi kontraktet och så åker jag hem till Sverige, eller någon annanstans.

Det återstår att se om Zlatan kommer spela någon fotboll i Sverige eller om det blir att han lägger skorna på hyllan.

SE ÄVEN: VIDEO: Kolla in Zlatans två mål mot Portland här!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here