Home Lag & klubbar Zlatan ny matchhjälte – sänkte Sassuolo med dubbla mål

Zlatan ny matchhjälte – sänkte Sassuolo med dubbla mål

2003
0
Zlatan ny matchhjälte - sänkte Sassuolo med dubbla mål

Zlatan Ibrahimovic och hans AC Milan är i storform. Sent på tisdagskvällen stod svensken för två nya mål när Milan slog Sassuolo med 2-1.

Zlatan Ibrahimovic och AC Milan tog på tisdagskvällen sin tredje raka seger efter att ha slagit Sassuolo på hemmaplan med 2-1. Den svenske superstjärnan stod för båda målen i en match gästerna kvitterade kort efter ledningsmålet. Zlatan stod dock för två mål inom loppet av 20 minuter i den första halvleken, något som räckte för att Stefano Pioli och hans mannar skulle ta tre nya poäng i jakten på en Europa League-plats.

Det första målet gjordes efter ett fint instick till Zlatan som rundade målvakten och kunde rulla bollen i nät. Mål nummer två gjordes på slängnick efter ett inlägg från högerkanten.

Zlatan har nu gjort fem mål sedan återkomsten till San Siro i våras.

AC Milan ligger för närvarande på femte plats i Serie A-tabellen med 59 poäng på 43 matcher. Man har tio poäng upp till Lazio på fjärdeplatsen som innebär spel i Champions League.

Zlatan gör 0-1 mot Sassuolo

Se Zlatans första mål i matchen i spelaren nedan.

Zlatan gör 1-2 mot Sassuolo

Se Zlatans andra mål för kvällen i spelaren nedan.