Home Zlatan nyheter Zlatan: Lejon jämför sig inte med människor

Zlatan: Lejon jämför sig inte med människor

1413
0
Zlatan: Lejon jämför sig inte med människor
Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Finns det någon annan som är kung på bra citat (än Zlatan), det kanske skulle vara Sveriges tomtenisse Ernst. Det Ernst är för julen är Zlatan för Sverige. Min bild av Zlatan är att hans kaxiga citat baseras på hans vinnarskalle men också ovilja att prata med media.

För om Zlatan ska beskyllas för något så verkar han ha väldigt stort hjärta för sin familj, kärlek till fotbollen och stå med stadiga ben på jorden. Han är inte känd för galna fester, slagsmål och fylla utan sin äkta person. Se fler kända sportcitat här.

Zlatanisera dina julklappar i år!

Varför inte förnya julklappsrimmen i år och byta ut gamla tråkiga rim till kända citat? Vem skulle inte önska sig även lite upplyftande citat på klapparna i år? Alla älskar citat!

Julklapp till barnen

För dig som köpt ett Lejongossedjur till barnen eller supermandräkt:

Hälsningar från Zlatan: Lejon jämför sig inte med människor

För dig som köpt fotbollsskor, ishockeyklubba, skridskor eller annan utrustning till sportintresset

Hälsning från Peter Forsberg: När jag åkte av isen, när fansen lämnade arenan, oavsett om de tyckte jag var bra eller dålig så önskar jag att de säger att jag gav allt.”

Julklappar för vuxna passar lika bra för en hotellnatt med spa för återkoppling, eller för julklapp för sommarens springmaraton.

Hälsningar från Dean Karnazes: Spring när du kan, gå när det behövs, kryp om du måste men ge aldrig upp.

Lång väntan på jultomten eller uppesittarkväll?

Här kommer ett tips till den långa väntan på att jultomten ska dyka ull eller förslag på aktivitet dan före dan. Skriv citat på små lappar och lägg i en burk. Låt alla gissa vem det var som sa vad. Vill ni göra en touch på det hela kan ni välja att ta citat som yttrats under det gångna året. Superkul! Vem kan gissa sig till flest eller roligast paralleller vinner.

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here