Home Zlatan nyheter Zlatan köper lyxlägenhet i Stockholm

Zlatan köper lyxlägenhet i Stockholm

913
0
Zlatan köper lyxlägenhet i Stockholm
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan köper lägenhet i Norra Tornen

Enligt uppgifter ska Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger köpt en lägenhet i Vasastan i Stockholm.

Under åren har vi sett Zlatan ibrahimovic investera och köpa flera hus och lägenheter i vårt avlånga land. Det har varit allt från fjällstugor till hus och lägenheter som LA Galaxy-anfallaren investerat i. För några månader sen kom uppgifter om att Zlatan köpt sitt tredje hus i fjällen och nu skriver Aftonbladet att svensken nu investerat på nytt.

Denna gången är det en lyxlägenhet i ett av Stockholms största skrytbyggen.

– Vi kommenterar aldrig köpare. Men det är inte första gången jag får frågan, det kan jag säga, säger Oscar Properties vd Oscar Engelbert till Aftonbladet.

”Inte första gången jag får frågan

I Norra Tornen finns totalt 178 lägenheter men Engelbert vill inte kommentera något om att Zlatan ska ha köpt en av lägenheterna.

– Vi kommenterar aldrig köpare. Men det är inte första gången jag får frågan, det kan jag säga, säger Oscar Properties vd Oscar Engelbert.

Det är oklart hur mycket Zlatans lägenhet kostar men den dyraste tillgången i Norra Tornen är en penthouselägenhet på 281 kvadratmeter. Enligt Fastighetsvärlden såldes den våren 2018 för 66 miljoner kronor.

Zlatans hus i Stockholm som är en ombyggd kyrka är där han och familjen spenderar mest tid. Zlatan bor på Östermalm när han är i Sverige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here