Home Zlatan nyheter Zlatan Ibrahimovic vill lämna Bethard – för att spela EM

Zlatan Ibrahimovic vill lämna Bethard – för att spela EM

491
0
Zlatan Ibrahimovic vill lämna Bethard - för att spela EM
FOTO: BILDBYRÅN

UEFA bekräftade igår att man utreder Zlatan Ibrahimovics delägande i Bethard. Nu sägs svensken vilja lämna spelbolaget för att spela EM i sommar.

I mars månad gjorde Zlatan Ibrahimovic comeback efter sex år. Comebacken kan dock ha brutit mot både UEFA och FIFAs regler.

De båda organens regler tillåter inte spelare att ha finansiella intressen i spelbolag, något Zlatan gjorde i de båda VM-kvalmatcherna då han är delägare i Bethard.

På tisdagseftermiddagen bekräftade UEFA att man kommer att utreda svenskens intressen, någon som i värsta fall kan leda till böter och avstängning i upp till tre år.

Nu skriver Gazzetta dello Sport att en avstängning dock ser ut att vara långt ifrån.

”För närvarande verkar hotet om en avstängning liten, men Ibra befinner sig i en storm med EM som står för dörren”, skriver tidningen enligt Fotbollskanalen.

Tidningen skriver att Zlatan förväntas sälja sin del av bolaget för att säkra sitt deltagande i sommarens EM-slutspel.

”Också därför att vad som sägs av personer i hans närhet så försöker man avsluta affären genom att sälja Zlatans andel. Så i korthet: den återuppväckta kärleken till spelaren i blått och gult lär fortsätta, och vad Zlatan sannolikt hoppas är att problemen och kontroverserna från årets första månader tar slut ”, skriver Gazzetta dello Sport enligt Fotbollskanalen.

SE ÄVEN: Officiellt: Zlatan Ibrahimovic förlänger med AC Milan

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here