Home Zlatan nyheter Zlatan Ibrahimovic kan peta Jordan Larsson från EM-truppen

Zlatan Ibrahimovic kan peta Jordan Larsson från EM-truppen

1777
0
Zlatan Ibrahimovic kan peta Jordan Larsson från EM truppen
Foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har tidigare uttalat sig om att han vill återvända till det svenska landslaget. Nu kan Zlatan ta Jordan Larssons plats i truppen.

Om drygt ett halvår drar fotbolls-EM igång och de svenska spelarna kämpar för en plats i truppen. Jordan Larsson är en av de.

– Jag gör allt jag kan här i Spartak för att bevisa att jag förtjänar en plats i EM-truppen, men i slutändan är det upp till tränaren. Och just nu har vi väldigt många bra anfallare i landslaget, säger Jordan Larsson till ryska RT.

Efter att Zlatan Ibrahimovic uttalat sig om att han saknar det svenska landslaget har spekulationerna kring en återkomst florerarat. Nu uttalar sig Larsson om en eventuell återkomst för Zlatan, som han menar skulle göra det svårare för honom att komma med i truppen.

– Det vore bra för svensk fotboll om han kom tillbaka. Han är en fantastisk spelare, han är 39 år och gör fortfarande det han gör. Det vore bara positivt. Det skulle självklart göra det svårare för mig att slå mig in i truppen. Men för svensk fotboll i allmänhet skulle det vara fantastiskt, säger Jordan Larsson.

I slutet av mars månad tar förbundskaptenen Janne Andersson ut truppen till Sveriges kommande matcher mot Georgien och Kosovo.

SE ÄVEN: Zlatan: “Byter inte mina 12 guldbollar mot en Ballon d’Or”

Previous articleZlatan: ”Byter inte mina 12 guldbollar mot en Ballon d’Or”
Next articleZlatan missar stormötet med Juventus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here