Home TV-program Filmer Zlatan Ibrahimovics film på Netflix – The Soccer Football Movie!

Zlatan Ibrahimovics film på Netflix – The Soccer Football Movie!

809
0
Zlatan på Netflix i ny Animerad Film om Fotboll

Zlatan Ibrahimovics film på Netflix – den svenska fotbollsstjärnan spelar huvudkaraktären i en fotbollsfilm, där han också är röst för sin karaktär. Zlatan Ibrahimovics film The Soccer Football Movie släpptes i onsdags på Netflix.

Netflix meddelade tidigare att den legendariska fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic kommer att låna ut sin röst till en kommande animerad film.

”Fyra unga fotbollsspelare går ihop för att hjälpa sina idoler att få tillbaka sina förmågor efter att en ond vetenskapsman stjäl deras talang.” 

skriver Netflix om den animerade filmen The Soccer Football Movie, regisserad av Mitch Schauer, som släpptes på streamingplattformen i onsdags.

Zlatan Ibrahimovics film på Netflix – The Soccer Football Movie!

Zlatan Ibrahimovic i animerad film på Netflix. I den 73 minuter långa filmens trailer avslöjas att Zlatan Ibrahimovic spelar en viktig roll. Den svenske fotbollsspelaren har lagt röst till den animerade Zlatan-karaktären, som har en huvudroll, och Megan Rapinoe från USA har också spelat in sin egna röst till sin karaktär. Filmens trailer visar en scen där Zlatan Ibrahimovic och Megan Rapinoe står i omklädningsrummet tillsammans med sina unga hjältar.

”Det är dags för alla stjärnor att gå ut på planen och vi har ont om spelare, så ni måste vara med. Ni har talangen som krävs, men ni behöver matchtröjor”- Säger Zlatan-karaktären.

Zlatan Ibrahimovic satsar på skådespeleri

Det stod klart att Zlatan Ibrahimovic skulle bli filmstjärna redan innan ”The Soccer Football Movie” offentliggjordes. Den 41-årige svensken, som innan dess hoppas kunna göra comeback på fotbollsplanen efter sin korsbandsskada, kommer att spela huvudrollen i filmen ”Asterix & Obelix: In the Realm of the Dragon”, som får svensk premiär i februari nästa år.

The Soccer Football Movie är en kommande animerad film på Netflix med Zlatan Ibrahimovic som röst för sin animerade karaktär. Filmen följer fyra unga fotbollsspelare som slår sig ihop med sina idoler för att återfå sin stulna talang från en ond vetenskapsman. På vägen lär de sig värdefulla lektioner i livet av sina erfarna mentorer. Den 73 minuter långa filmen hade premiär den 9 november.

Vill du läsa vidare om Zlatan Ibrahimovic? Då har du kommit till rätt. Zlatnism.se handlar enbart om vår legend Zlatan.

bet365