Home TV-program Zlatan intervju Zlatan berättar om sin comeback till Milan och vad han tycker om...

Zlatan berättar om sin comeback till Milan och vad han tycker om Leão, Messi och Ronaldo!

729
0
Ibrahimovic berättar om sin återkomst, Leãos talang, Messi och Ronaldo

Zlatans berättar om sin comeback till Milan

Zlatan är på väg att göra comeback till Milan. Efter att ha genomgått en operation för en korsbandsskada så är Zlatan Ibrahimovic snart redo för en återkomst till Milan. Zlatan talar nu om sin comeback till Milan och att han förväntas vara frisk och spelklar under februarimånad.

”Jag mår bra och jag blir bättre. Jag följer planen och jag blir bättre dag för dag. Laget saknar Ibra och Ibra saknar laget. Man saknar det extremt mycket när man inte kan vara på planen”, säger Ibrahimovic till Sky Sport Italia.

”Man saknar adrenalinet, åskådarna, doften av planen och alla dueller. Jag saknar att känna mig levande på planen och jag kan inte förklara känslan när du är på planen. Jag bestämde mig för att operera mig, för jag mådde inte bra och jag kunde inte spela ordentligt”

Ibrahimovic berättar om sin återkomst, Leãos talang, Messi och Ronaldo

Zlatans uttalar sig om talangen Rafael Leão

Rafael Leão, 23 år, uppges inte vara nöjd med erbjudandet om förlängning från Milan och vill följa andra alternativ. Lagkamraten Zlatan Ibrahimović hoppas dock att han stannar.

”Leão är speciell, han vet inte ens hur bra här är. Jag har sagt till honom att stanna i Milan, han är lycklig här”, säger 41-åringen och fortsätter:

”Självklart är Milan rätt miljö för honom. Se bara på hans tillväxt, när han kom var han långt ifrån den avgörande spelare han är i dag. Här är han väldigt viktig för oss, skulle han vara lika viktig någon annanstans? I Milan har han självförtroende, utrymme och frihet, vilket inte är givet i en annan klubb”

Ibrahimovic berättar om sin återkomst, Leãos talang, Messi och Ronaldo

Zlatan tror Argentina med Lionel Messi kommer att vinna VM 2022

Zlatan tror starkt på att det kommer att ske. Zlatan har tidigare sagt att han önskar att Argentina ska vinna VM då Lionel Messi. förtjänar det.

Zlatan hoppas och tror att Lionel Messi kommer att vinna VM.

”Jag tror att det redan är skrivet vem som vinner och ni vet vem jag menar. Jag tror att Messi kommer att lyfta trofén, det är redan skrivet”, säger han.

Ibrahimovic berättar om sin återkomst, Leãos talang, Messi och Ronaldo

Zlatan uttalar sig även om Cristiano Ronaldo

Zlatan har även uttalat sig om situationen kring Cristiano Ronaldo, som lämnade Manchester United efter en kontroversiell intervju där han kritiserade sin tidigare klubb.

”Han lämnar United, jag tror att när saker händer så kommer vi aldrig få veta hela sanningen. De säger vad de vill säga, han säger vad han behöver säga för att skydda sig själv, sedan har du tränaren som säger dessa saker för att skydda sig själv”, säger han.

”Sedan säger klubben saker – inte som jag, jag säger hur det verkligen gått till. Men vi är alla olika. Alla är noga med sin image. För mig är den perfekta bilden att vara sig själv. Den sanna historien kommer vi inte att få reda på min vän”, fortsätter svensken.