Home Zlatan nyheter VNL avslöjar Zlatans ord i förlängningen mot Tjeckien

VNL avslöjar Zlatans ord i förlängningen mot Tjeckien

4146
0
VNL avslöjar Zlatans ord i förlängningen mot Tjeckien
FOTO: BILDBYRÅN

Sverige slog tidigare i veckan Tjeckien i playoff-semifinalen till VM i Qatar. Nu avslöjar Victor Nilsson Lindelöf vad Zlatan Ibrahimovic sa till laget inför förlängningen.

Sverige är endast en match från spel i VM i Qatar till vintern. Man måste dock slå ett Polen som gick till final efter att Ryssland uteslutits. I semifinalen vann Sverige över Tjeckien med 1-0 efter förlängning.

Inför förlängningen var Zlatan Ibrahimovic, som var avstängd, en av dem som höll tal. Något Victor Nilsson Lindelöf avslöjar enligt Fotbollskanalen.

– Att hålla huvudet lugnt. Jag tror han blev lite rädd när jag sprang upp med bollen där. Han ville kanske att jag skulle stanna lite. Han malde mest på och försökte ge oss energi, så det var väldigt bra, sa ”Ibra” enligt Lindelöf.

”VNL” blickar nu fram emot finalen mot Polen på tisdag.

– Vi visade under förlängningen att vi är väldigt starka och tjeckerna orkade inte riktigt med oss under förlängningen. Det ska inte vara några problem. Vi har mött dem förut och vi vet vilket typ av lag Polen är. Vi kommer åka ner dit med stort självförtroende.

SE ÄVEN: Zlatan: ”Kommer alltid att vara samma person”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here