Home Zlatan nyheter Uppgifter: Zlatan kan förlänga med AC Milan – till 2022

Uppgifter: Zlatan kan förlänga med AC Milan – till 2022

879
0
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic avgjorde i helgen derbyt mot Inter. Nu kommer uppgifter om att svensken kan förlänga kontraktet med AC Milan.

I somras var det inte klart huruvida Zlatan Ibrahimovic skulle fortsätta i AC Milan eller inte. Svenskens kontrakt med klubben hade gått ut samtidigt som Milan inte var beredda att möta Ibras lönekrav för en förlängning. Tillslut kom de båda parterna överens. Tidigare har sportchefen Paolo Maldini avslöjat att man förhandlar med superstjärnan om en eventuell förlängning.

Nu menar La Gazzetta dello Sport att Zlatan kan stanna till och med sommaren 2022. Enligt tidningen kan Zlatan, vid en Champions League-placering denna säsong gynna de båda parterna rent skattetekniskt om svensken stannar i klubben i två år.

”Med andra ord, Ibra skulle spara skattepengar och avtalet skulle vara mindre betungande ekonomiskt även för klubben. Och det kan också erbjudas en annan roll för framtiden”, skriver tidningen.

Enligt tidningen La Repubblica måste Zlatan stanna i Milan till minst den 31 december nästa år för att kunna dra nytta av de nya skattereglerna som trädde i kraft i december 2019.

Zlatans nuvarande kontrakt med AC Milan sträcker sig till och med sommaren 2021. Skulle Zlatan stannar ytterligare ett år skulle han lämna klubben vid 40 års ålder.

SE ÄVEN: VIDEO: Zlatan avgjorde Milanoderbyt mot Inter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here