Home Zlatan nyheter Uppgifter: Zlatan förlänger med AC Milan

Uppgifter: Zlatan förlänger med AC Milan

381
0
Uppgifter: Zlatan förlänger med AC Milan
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic ser ut att förlänga kontraktet med AC Milan över nästa säsong. Det skriver italiensk press under tisdagsförmiddagen.

I slutet av förra veckan öppnade Zlatan Ibrahimovic, 39, för att stanna ytterligare en säsong i AC Milan.

– Om jag kommer att vara kvar i Milan nästa säsong? Vi får se. Det beror på Paolo Maldini (sportchef i Milan). Om han vill ha kvar mig kommer jag att stanna här, sa Ibrahimovic till Rai i söndags.

Nu rapporterar italiensk press att ”Ibra” är nära att skriva på ett nytt kontrakt med San Siro-klubben.

Enligt Corriere della Sera ska Zlatan och AC Milan vara så gott som överens om en förlängning och det hela kan komma att bli klart inom några veckor. Tidningen skriver att klubbledningen ska vara optimistiska till en fortsättning för anfallaren som behåller sin årslön på 70 miljoner kronor.

Vidare skriver CdS att Milan kommer att hämta in en yngre anfallare efter säsongen. Zlatan fyller till hösten 40 år och är medvetna om att svensken inte kommer kunna starta varje match. Man har därför blickarna riktade mot bland annat Andrea Belotti (Torino) och Donyell Malen (PSV) som tidigare sagts finnas på klubbens önskelista.

”Ibra” är för närvarande skadad och ser ut att missa Milans två kommande matcher mot Manchester United (11 mars) respektive Napoli (14 mars). Han förväntas dock vara tillbaka till returen mot sin gamla klubb som spelas den 18 mars.

Den 16 mars presenterar förbundskaptenen Janne Andersson landslagstruppen till nästa samling där Ibrahimovic förväntas finnas med.

Denna säsong har det blivit 14 mål på 14 ligamatcher för svensken i Serie A.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here