Home Zlatan nyheter TV-spelsintresset stort hos Zlatan: ”glad att inte prata med mig”

TV-spelsintresset stort hos Zlatan: ”glad att inte prata med mig”

508
0
TV-spelsintresset stort hos Zlatan: "glad att inte prata med mig"

Zlatan Ibrahimovic kommenterar TV-spelsintresset

Svensken har ända sedan ungdomen haft ett stort intresse för TV-spel. Nu kommenterar han sina spel vanor i en intervju med ESPN Boot Room.

Det är inte lätt att undgå Zlatan Ibrahimovic och hans intresse för TV-spel. Ända sedan barnsben har svensken varit väldigt intresserad av att spela. Nu berättar han i en intervju med ESPN Boot Room om hans passion för gaming.

– Jag har alltid varit intresserad av tv-spel. När jag flyttade utomlands för första gången, till Ajax, var jag ensam i Amsterdam. Allting var nytt för mig, så det första jag gjorde var att köpa den största tv:n jag kunde hitta, jag hade min säng och min tv-spelskonsol, och det var allt jag gjorde. Jag spelade hela dagarna, säger han.

Zlatan spenderar mycket av sin fritid med sina två söner, Maximilian och Vincent, i familjens spelrum. Något Zlatans fru Helena Seger är glad över.

– Helena är glad för hon slipper prata med mig. Hon lämnar mig i spelrummet, mig och mina två killar, och så låser hon dörren. Men vi märker inte att den är låst, för vi försöker aldrig gå ut. Så när hon frågar om vi märkte det, svarar jag nej… Det är hon som får säga till barnen: Dags att gå och lägga sig. Det är inte jag som säger det, säger Zlatan.

Det är lite skillnad mot en ung Helena Seger som tidigare var en affärskvinna och som byggde upp en egen förmögenhet.

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here