Home Zlatan nyheter Tidningen: Zlatan ett av Uniteds bästa nyförvärv

Tidningen: Zlatan ett av Uniteds bästa nyförvärv

309
0
Tidningen: Zlatan ett av Uniteds bästa nyförvärv

Zlatan ett av Manchester Uniteds bästa köp

Den svenske superstjärnan som spelade i Manchester United under nästan två säsonger finns på listan över de bästa nyförvärven klubben gjort efter Sir Alex Ferguson.

Det var många som ryckte på ögonbrynen när Zlatan Ibrahimovic lämnade Paris Saint-Germain för spel i Manchester United. Många trodde redan då att ’Ibra’ skulle lämna för spel i MLS men så blev inte fallet och under tiden på Old Trafford blev det många mål och ett par titlar för svensken.

För sex år sedan lämnade Sir Alex Ferguson tränarposten hos The Red Devils efter att ha varit i klubben sedan 1986. Efter att han lämnat har det inte gått lika bra för United och det har även hämtats in flera värvningar som inte övertygat. Nu har Fourfourtwo.com gjort en lista med Uniteds bästa nyförvärv, efter att Ferguson lämnat och Zlatan är ett av namnen på listan.

– 28 mål och 10 assist på en enskild säsong, efter sin bästa tid som spelare, var svaret mot hans kritiker”, skriver fourfourtwo.com.

Även den svenske försvararen Victor Nilsson Lindelöf finns med på listan.

– Har varit en av Uniteds bästa spelare under 2018/19 efter en debutsäsong som inte övertygade. Lindelöf förbättrar sitt spel och mognar och om något år kan han toppa listan”, skriver sajten.

Zlatan rankas som klubbens näst bästa nyförvärv under de senaste sex säsongerna. Endast Ander Herrera kommer före Malmö-sonen som numera spelar sin fotboll i LA Galaxy.

SE ÄVEN: “Höll på United i matchen mot PSG”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here