Home Zlatan nyheter Pioli: ”Zlatan kommer aldrig vara en börda för oss”

Pioli: ”Zlatan kommer aldrig vara en börda för oss”

605
0
Pioli: "Zlatan kommer aldrig vara en börda för oss"
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic kämpar fortsätt med att bli frisk från sina hälseneproblem. Nu får han stöd av tränaren Stefano Pioli.
– Han kommer aldrig att bli en börda för oss, säger Milan-tränaren.

Skadeproblemen fortsätter för Zlatan Ibrahimovic, 40, och det är fortfarande oklart när han kan vara tillbaka i spel. I slutet på förra veckan uttalade sig AC Milans sportchef Paolo Maldini om svenskens framtid och öppnade då för en förlängning med svensken.

– Zlatan är en väldigt självständig person och hittar inte på hur hans situation ser ut för den möjliga förlängningen. Om han inte känner att han kan fortsätta kommer han säga det till oss och om han vill fortsätta kommer vi förhandla med honom. Zlatan kommer aldrig vara ett problem för oss, bara en tillgång, sa Maldini då till DAZN.

Stefano Pioli är en annan som alltid hyllat ”Ibra” sedan de båda började jobba tillsammans i början av 2020. Han säger att han hoppas kunna få se Zlatan på planen snart igen.

– ”Ibra” är fortfarande en stor spelare och en viktig resurs för oss. Han gör allt han kan för att komma tillbaka till planen. Han kommer aldrig att bli en börda för oss, utan en viktig resurs som hjälpte laget att växa, säger Pioli enligt Sky Sport Italia på måndagen.

AC Milan ligger för närvarande på tredje plats i Serie A. Tabellen toppas av Inter följt av Napoli.

SE ÄVEN: Olivier Giroud: ”Beundrar Zlatan, men har inte sagt något”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here