Home Zlatan nyheter Motorcyklisten räddade Zlatan efter bilköerna

Motorcyklisten räddade Zlatan efter bilköerna

1642
0
Motorcyklisten räddade Zlatan efter bilköerna
FOTO: TWITTER/BILDBYÅN

Då Zlatan ibrahimovic fastnade i långa bilköer på väg till Sanremo-festivalen räddades kvällen av motorcyklisten ”Franco” som körde svensken till evenemanget.

Zlatan Ibrahimovic har under de senaste veckorna medverkat i Sanremo-festivalen. En musikfestival som räknas som föregångare och inspiration till Eurovision Song Contest. Gårdagens medverkan för svensken var dock inte säkrad då han fastnade i långa bilköer, något som gjorde att motorcyklisten ”Franco” fick skjutsa ”Ibra”,

– Det var väldigt mycket trafik och då såg jag en bil med två personer i, varav den ena såg ut som Ibrahimovic. Då vevar föraren ner fönstret och säger: ”Ibra undrar om du kan ta honom till Sanremo”. Då sa jag att det inte var några problem och att jag hade en extra hjälm. Jag ringde till min fru och sa att jag skulle köra Ibra till Sanremo. Hon trodde mig inte, säger han i en intervju med Gazzetta dello Sport.

Franco skulle egentligen till Livorno men tog en omväg på 60 kilometer för att skjuts Zlatan. Han fortsätter:

– Zlatan ville köra, men jag sa: ”nej Ibra, jag kör”. Han var väldigt trevlig och frågade hur han kunde tacka mig. Sedan sa han att han skulle skicka en matchtröja.

På festivalen uppträdde Zlatan tillsammans med Bologna-tränaren Sinisa Mihajlovic med låten ”Vagabondo”.

SE ÄVEN: Avslöjar: Raiola fick stor summa för Zlatans övergång till Barca

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here