Home Zlatan nyheter Mino Raiola: ”Jag vet inte vad Zlatan vill”

Mino Raiola: ”Jag vet inte vad Zlatan vill”

1344
0
Mino Raiola:
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic sitter på ett utgående kontrakt med AC Milan. nu uttalar sig agenten Mino Raiola om spelarens situation.

Turerna kring huruvida Zlatan Ibrahimovic, 39, kommer stanna i AC Milan eller inte fortsätter. I förra veckan uttalade sig sportchefen Paolo Maldini och bekräftar då att man ville fortsätta med supersvensken i laget.

– Vi har ett av de yngsta lagen i Europa och vi behöver en ledare som Ibrahimovic. Vi försökte även att värva honom under 2018 när han spelade i Los Angeles Galaxy, sa Maldini till BeIN Sports enligt Football-Italia.

Nu avslöjar Sportitalias transferspecialist Alfredo Pedullá att Raiola träffade Zlatan under torsdagskvällen för att diskutera framtidsplanerna. Raiola sa tidigare på torsdagen att han inte vet hur planerna för ”Ibra” ser ut.

– Jag vet inte vad han vill göra, men han är en person som gör alla runt sig bättre. Milan behöver honom för att ta sig tillbaka dit de hör hemma. De har förstått det. Jag är väldigt glad för honom, för Milan och för klubbens supportrar, sa han enligt Football-Italia.

Denna säsong har det blivit 14 mål på elva matcher för Zlatan Ibrahimovic i Serie A.

SE ÄVEN: Ivan Gazidis: “Zlatan Ibrahimovic är unik”

Previous articleIvan Gazidis: ”Zlatan Ibrahimovic är unik”
Next articleJanne Andersson: ”Jag som bestämmer om Zlatan spelar”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here