Home Zlatan nyheter McTominay: ”Älskar spelare som Zlatan Ibrahimovic”

McTominay: ”Älskar spelare som Zlatan Ibrahimovic”

2941
0
McTominay:
FOTO: BILDBYRÅN

Manchester Uniteds mittfältare Scott McTominay spelade tillsammans med Zlatan Ibrahimovic under svenskens tid på Old Trafford. Nu hyllar han ”Ibra” inför torsdagens möte i Europa League.

På torsdagskvällen ställs Manchester United mot AC Milan i Europa League. Zlatan Ibrahimovic kommer inte finnas med på plan då han för tillfället är skadad. Svensken hyllas dock av Scott McTominay, 24, en spelare som han tidigare delat omklädningsrum med under tiden på Old Trafford.

– (Han var) hänsynslös. Jag ska inte säga mycket mer än så. Bra proffs, arbetar hårt, stor, stor närvaro i omklädningsrummet vad gäller hans röst och hur han är med människor. Han är en hänsynslös kille när det kommer till hur han vill vinna dygnet runt. Om du inte är på samma sida som honom kommer du inte att lyckas under honom, han kommer att göra livet svårt för dig. Så det är bäst att du arbetar hårt för att vinna, annars blir det en tuff tid för dig, säger han till Uefa.com enligt Uniteds officiella hemsida.

– Jag älskar sådana killar i fotboll. Han har uppenbarligen haft en legendarisk karriär som är en rejäl kredd för honom, och uppenbarligen också för hans familj. Jag kan inget annat än verkligen hylla honom. Han är en tuff kille att vara med ibland, men det är det positiva – jag kan också vara (tuff att vara med), fortsätter McTominay.

SE ÄVEN: Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic gör comeback i landslaget

Previous articleUppgifter: Zlatan förlänger med AC Milan
Next articleSergio Ramos: ”Zlatan Ibrahimovic är en av de bästa”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here