Home Lag & klubbar Manchester United Lukaku: ”Efter situationen med Zlatan ändrades allt”

Lukaku: ”Efter situationen med Zlatan ändrades allt”

550
0
Lukaku:

Lukaku berättar om situationen med Zlatan

Belgaren som spelade tillsammans med Zlatan Ibrahimovic i Manchester United avslöjar hur svensken förändrade hans karriär.

2016 skrev Zlatan Ibrahimovic på för Manchester United. Den första säsongen blev det totalt 28 fullträffar för anfallaren som tystade de engelska kritikerna.

’Ibra’ imponerade även på sina lagkamrater och nu säger Romelu Lukaku som anslöt till The Red Devils sommaren 2017 att Zlatan situationen med Zlatan förändrade allt.

– Allt jag lärde mig av Zlatan var fantastiskt, från historierna han berättade om när han var i Inter, Milan, Barcelona och till och med Ajax, att vara på planen och jobba med honom, se hur tävlingsinriktad han är, säger Lukaku till Uniteds officiella hemsida.

Lukaku kostade över 76 miljoner pund när han anslöt från Everton och nu pekar belgaren ut en situation med Zlatan som ändrade honom.

– Jag minns en träning – eftersom vi båda är anfallare var vi aldrig i samma lag, det var en 50/50-duell. Han gick stenhårt mot mig. Det var då jag visste att den här killen vill konkurrera och vill kämpa för sin plats. Det var därför han förändrade mig. Det var en ögonöppnare. Killen var tvungen att kriga för att vara i positionen han är i. Så jag lärde mig att fokusera, arbeta hårt och även njuta av det. För han är också en kille man kan ha mycket roligt med och att ha hans personlighet i omklädningsrummet var bra, avslutar Lukaku.

Denna säsong har det blivit 12 mål på 27 matcher i Premier League för Lukaku.

SE ÄVEN: “Behövde nya hatare, så jag flyttade till Premier League”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here