Home Zlatan nyheter Janne Andersson om Zlatans avstängning: ”Ingen bra varning”

Janne Andersson om Zlatans avstängning: ”Ingen bra varning”

606
0
Janne Andersson om Zlatans avstängning:
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic avslöjade efter matchen mot Spanien att attacken på Cesar Azpilicueta var för att medvetet hämnas.
– Ingen bra varning att ta, säger förbundskapten Janne Andersson till Fotbollskanalen.

Nyligen avslöjade Zlatan Ibrahimovic, 40, att attacken på Cesar Azpilicueta var en hämnd efter att spanjoren sagt något olämpligt till en blågul spelare. Förseelsen slutade med ett gult kort för svensken som i och med varningen missar semifinalen i VM-playoffet mot Tjeckien.

– Jag skäms inte över att säga det för han gjorde något dumt mot en av mina spelare. Det var en dum grej av mig men jag gjorde den ändå, för att få honom att förstå: ”Så gör du fan inte. Du har inte stake nog att göra det mot mig. Men jag ska visa dig vad som händer om du gör det mot mig”. Det var därför jag gjorde det, sa Zlatan nyligen till The Guardian.

Sveriges förbundskapten Janne Andersson var inte speciellt positiv till att ha superstjärnan avstängd i en så pass viktig match.

– Det är inte bra. Det var inget bra gult kort att dra på sig heller. Så det var inte bra. Jag vill gärna ha alla spelare tillgängliga. Nu är det Zlatan och Emil Krafth som är avstängda och det får vi hantera, säger Janne Andersson på en pressträff enligt Fotbollskanalen.

Vidare säger Andersson att han inte gillar anledningen till det gula kortet.

– Jag tänker att det inte var någon bra varning att ta utifrån det perspektivet, att han blev avstängd, säger Andersson.

SE ÄVEN: Zlatan kände smärta mot Atlético – Milan lugnar ner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here