Home Zlatan nyheter Janne Andersson: ”Hoppas Zlatan är med till nästa landslagssamling”

Janne Andersson: ”Hoppas Zlatan är med till nästa landslagssamling”

256
0
Janne Andersson: "Hoppas Zlatan är med till nästa landslagssamling"
FOTO: BILDBYRÅN

Janne Andersson har presenterat Sveriges trupp till de kommande VM-kvalmatcherna, en trupp där inte Zlatan Ibrahimovic finns med på grund av skada.
– Jag hoppas att han är med nästa samling, säger förbundskaptenen.

Zlatan Ibrahimovic jobbar fortfarande för att återhämta sig från sin skada. Svensken förväntas vara tillbaka den 12 september då AC Milan ställs mot Lazio, men innan dess blir det inget spel, varken i klubblaget eller i landslaget.

På onsdagen tog förbundskapten Janne Andersson ut landslagstruppen till de kommande VM-kvalmatcherna. Zlatan Ibrahimovic var inte med i truppen men Andersson hoppas på att ”Ibra” kan vara tillbaka inom kort.

– Vi har ett jättebra snack. Zlatan tycker att det är tråkigt att han inte är med nu men båda jag och han hoppas att han är med nästa samling, säger förbundskaptenen enligt Expressen.

På frågan om Zlatan sagt att han vill spela VM i Qatar nästa år svarar Janne Andersson:

– Han vill vara med i landslaget och jag vill ha med honom, vi har inte pratat om något slut utan bara sagt att vi kör. Vi har haft kontakt och jag hoppas att han är med.

Sverige ställs den 2 september mot Spanien på Friends Arena VM-kvalet. Den 5 september spelar man en träningsmatch mot Uzbekistan och den 8 september kvalar man borta mot Grekland.

Sveriges trupp till VM-kvalmatcherna

Målvakter: Robin Olsen, Kristoffer Nordfeldt, Pontus Dahlberg

Försvarare: Emil Krafth, Victor Nilsson Lindelöf, Marcus Danielson, Filip Helander, Martin Olsson, Ludwig Augustinsson, Mattias Johansson, Carl Starfelt, Joakim Nilsson

Mittfältare/anfallare: Albin Ekdal, Jens Cajuste, Mattias Svanberg, Viktor Claesson, Kristoffer Olsson, Dejan Kulusevski, Emil Forsberg, Robin Quaison, Jordan Larsson, Ken Sema, Alexander Isak, Isaac Kiese Thelin, Jesper Karlsson

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here