Home Zlatan nyheter Henrik Kindlund: ”Chansen finns att Zlatan kommer hit”

Henrik Kindlund: ”Chansen finns att Zlatan kommer hit”

1161
0
Henrik Kindlund: "Chansen finns att Zlatan kommer hit"
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatans framtid är osäker. Chansen finns dock att svensken avslutar karriären i Hammarby.

Tidigare har Zlatan Ibrahimovic uttalat sig och sagt att han inte kommer att återvända till Allsvenskan som spelare. Under den senaste tiden har det dock låtit annorlunda då svensken inte stängt dörren för en hemkomst.

Nu uttalar sig Hammarbys VD Henrik Kindlund om möjligheterna att Zlatan drar på sig den grönvita tröjan i sommar.

– Jag ska vara helt ärlig: Jag har ingen som helst aning om vad som händer i den frågan. Det beslutet ligger helt hos Zlatan, säger han till Fotbollskanalen.

Kindlund säger dock att chansen finns att superstjärnan spelar i Bajen till hösten.

– Att det finns någon form av chans (att Zlatan ansluter), det är vi medvetna om och det har Jesper (Jansson, sportchef) också kommunicerat. Men det är ju självklart, oavsett corona eller inte, att det inte finns någon klubb i Sverige som skulle kunna betala honom en marknadsmässig lön. Det finns ju inte på kartan. Den frågan är ganska långt bort. Men händer det så händer det. Då får vi ta det då, säger Kindlund till Fotbollskanalen.

Zlatans senaste besök i Stockholm har stärkt chanserna för Hammarby-övergång.

– Ja, det skulle jag väl säga. Vi trivdes ju väldigt bra med varandra under veckorna han var här. Det tänker jag väl. Men jag vet inte. Det finns knappt något att kommentera. Man kan spekulera hur mycket som helst men jag behöver inte göra det, säger Kindlund till Fotbollskanalen.

SE ÄVEN: Jansson: “Chansen finns att Zlatan spelar i Hammarby”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here