Home Zlatan nyheter Fansens besvikelse: Zlatan står i skuggan

Fansens besvikelse: Zlatan står i skuggan

243
0
Fansens besvikelse: Zlatan står i skuggan
Foto: Bildbyrån

I vintras fick Zlatan Ibrahimovic rollen som operating partner hos AC Milans ägare Redbird. Nu skriver italiensk press om fansens besvikelse kring svensken.

När Zlatan Ibrahimovic la skorna på hyllan spekulerades det under en tid kring hans framtid. Detta efter två sejourer i klubben. I vintras stod det klart att han skulle fortsätta att jobba inom klubben och fick toppen som Operating partner. Nu skriver italiensk press om att det finns ett missnöje bland fansen.

Det är La Gazzetta dello Sport som skriver om Zlatan och att han ”stått i skuggan” under det halvår som han jobbat i klubben. Enligt tidningen hade lagets supportrar stora förhoppningar på ”Ibra” när han gick in i klubben men att han varit passiv under de senaste månaderna.

Det är framför allt jakten på en ny tränare och spelarvärvningar som svensken blivit kritiserad då han inte sitter med i några förhandlingar och lägger istället ansvaret på andra inom klubben.

Samtidigt har Zlatan laddat upp flera kryptiska inlägg på sociala medier utan någon vidare koppling till Milan, något som spätt på kritiken.

Gazzettan skriver att det enda som Ibrahimovic gjort var att hämta in Jovan Kirovski från LA Galaxy som tagit över ansvaret för U23-laget.

SE ÄVEN: Zlatan möttes av burop efter Milans sista match