Home Zlatan nyheter Donnarumma: ”Ibland kunde man tänka, Mama mia, den där Zlatan”

Donnarumma: ”Ibland kunde man tänka, Mama mia, den där Zlatan”

13647
0
Donnarumma: "Ibland kunde man tänka, Mama mia, den där Zlatan"
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic hyllas ofta för sin vinnarmentalitet och är känd för att säga vad han tycker och tänker. Nu säger den tidigare lagkamraten Gianluigi Donnarumma att han uppskattar svenskens attityd.
– När han säger något som känns hårt, pushar det dig att kämpa mer, säger han till France Football.

Efter att ha spelat tillsammans med Zlatan Ibrahimovic i ett och ett halvt år flyttade Gianluigi Donnarumma från AC Milan till Paris Saint-Germain. Nu säger den unge målvakten att ”Ibra” gav honom den kraft och energi som han saknat.

– Zlatan är väldigt viktig för mig. Han kommer förbli en stor del av mitt liv. Jag mognade och utvecklades mycket efter hans återkomst till Milan, och inte bara inom fotbollen. Han gav mig boosten som jag saknade, säger Donnarumma till tidningen France Football.

Zlatan är även känd för att säga vad han tycker och tänker till sina lagkamrater, något han vid flera tillfällen blivit kritiserad för. Donnarumma hyllar dock svensken i det avseendet.

– Han har envisheten och styrkan för att få fram dina bästa sidor. Och, även om han säger något som känns hårt, så pushar det dig att kämpa mer. I början kan det vara svårt att ta allt och man kan utbrista: ”Mamma Mia, den där Zlatan”, men man inser ganska snabbt att han gör det för ditt eget bästa. Det var viktigt för hela laget att ha honom på vår sida, avslutar italienaren.

SE ÄVEN: Zlatan: ”Mbappé bör lämna PSG – för Real Madrid”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here