Home Zlatan nyheter Beslutet med Helena – så lever Zlatans familj

Beslutet med Helena – så lever Zlatans familj

809
0
Beslutet med Helena - så lever Zlatans familj
Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit tillsammans under 22 år. Nu berättar de om det gemensamma beslutet om familjens livsstil.

Under hela karriären har det poängterats att Zlatans familj betytt väldigt mycket för honom. Helena Seger har varit med superstjärnan under hela karriären, något Zlatan är väldigt tacksam över.

– Hon gav upp sin karriär för min skull. Föreställ dig att du ger upp allt för en annan person. Dina drömmar, saker du vill uppnå, dina mål. Jag är väldigt tacksam att jag har henne, säger Zlatan Ibrahimovic i en intervju med Youtube-programmet #ABtalks.

När det kommer till Zlatans fru säger Zlatan att de tog ett gemensamt beslut om hur familjen skulle leva och hur barnen skulle uppfostras.

– Jag tror att nyckeln är att vi försöker leva så normalt som möjligt. Folk kanske tror att vi lever ett lyxliv, men jag kan berätta: hon tvättar, lagar mat. Det enda är att vi har en städare som hjälper till. Man kan inte ha ett för stort ego i en relation, man kan inte tro att man står över den andra. Det behöver vara 50/50, säger Zlatan.

Samtidigt säger Zlatan att han stöttar sönerna Maximilian och Vincent genom att hjälpa dem med läxorna och skjuter dem till och från skolan och träningarna.

– I hela skolan var mina barn de enda som cyklade till skolan. De andra hade barnflickor som lämnade och hämtade, eller chaufförer. Sådana är inte vi, avslutar han.