Home Lag & klubbar Bekräftar: ”Zlatan vill inte sälja sin del i Hammarby”

Bekräftar: ”Zlatan vill inte sälja sin del i Hammarby”

1158
0
Bekräftar: "Zlatan vill inte sälja sin del i Hammarby"
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic äger 23,5 procent av aktierna i Hammarby Fotboll AB. Nu har medlemmarna i klubben försökt köpa loss 40-åringens del av klubben, men fått nobben.

För drygt två år sedan fick Zlatan Ibrahimovic, 40, hälften av de 47 procent som AEG Sweden AB ägde av Hammarby Fotboll AB efter utebliven lön i företagets andra klubb, LA Galaxy.

Under Hammarbys årsmöte i fjol fattades ett beslut om att man skulle se över möjligheten att köpa loss både de aktier som både Ibrahimovic och AEG äger. Den medlemsägda sidan av klubben har nu undersökt möjligheterna att få loss andelarna, men fått nobben av ”Ibra”.

I en intervju med podcasten Lundh säger Hammarbys VD Richard von Yxkull att möjligheten att köpa loss aktierna inte finns för tillfället.

– Nej, just nu får vi inga signaler på att det är någon som vill sälja. Och det där är ju Mattias Fris (ordförande) uppgift.

Von Yxkull får även frågan om Hammarby är hoppfulla om att Zlatan skulle avsluta spelarkarriären på Tele2 Arena.

Det vore fantastiskt men det har jag ingen aning om. Jag skulle personligen tycka att vore jättekul. Jag tror inte han gör det men det vore roligt.

SE ÄVEN: Zlatan om framtiden: ”Vill bli skådespelare”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here