Home Zlatan nyheter Alexander Östlund hyllar Zlatan: ”helt fantastisk”

Alexander Östlund hyllar Zlatan: ”helt fantastisk”

1902
0
Alexander Östlund hyllan Zlatan: "helt fantastisk"
FOTO: BILDBYRÅN

Östlund hyllar Zlatan

Alexander Östlund spelade tillsammans med Zlatan Ibrahimovic i det svenska landslaget. De båda är även bra vänner. Ny hyllar Östlund Ibra i samband med Idrottsgalan 2020.

Zlatan Ibrahimovic blev i vintras klar för AC Milan för sina andra sejour i klubben. Svensken har spelat i några av de största ligorna i världen. Nu hyllas han av den före detta landslagsspelaren Alexander Östlund som även är en god vän med Ibra.

– Det är självklart fantastiskt. Just att han är en helt fantastisk ambassadör och har alltid varit för Sverige. Vi ska vara väldigt stolta över att ha en sådan människa som verkligen gått i bräschen i mångt och mycket, säger Östlund från röda mattan på Idrottsgalan.

Senast i år blev Zlatan Ibrahimovic årets manlige idrottare. Han har tidigare även fått ta emot Jerringpriset för årets idrottsprestation. Ett pris som delas ut av Sveriges radios Radiosporten. Förutom utmärkelser på Idrottsgalan har han även tagit emot oändligt många priser på Fotbollsåret (tidigare Fotbollsgalan) där Zlatan vunnit guldbollen en mängd gånger.

SE ÄVEN: VIDEO: Se Zlatans senaste mål mot Torino

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here