Home Violeta Ibrahimović – allt om Zlatans halvsyster!

Violeta Ibrahimović – allt om Zlatans halvsyster!

Violeta Ibrahimović – Zlatans halvsyster Violeta!

Zlatan Ibrahimović syster Violeta? Är Violeta Ibrahimović Zlatans syster? Här går vi igenom det ni behöver veta om Zlatans halvsyster Violeta, som valt att leva ett liv långt bortanför offentligheten. Det finns därför knapphändig officiell information om Zlatans syster Violeta Ibrahimović, som är ett av Zlatans halvsyskon och en del av Zlatans familj.

Det är allmänt känt att familjen, särskilt syskon och föräldrar, spelar en betydande roll i livet för många framstående idrottspersonligheter. För en sådan fotbollsikon som Zlatan Ibrahimović är detta inte annorlunda. Zlatan Ibrahimovićs syskon har haft en central plats i hans livsresa både inom och utanför fotbollen. Se och spela på fotboll =>

Violeta Ibrahimović - allt om Zlatans halvsyster!

Vem är Zlatans syster Violeta? Vad heter Zlatans äldre halvsyster?

Hur många syskon har Zlatan? Zlatan har fem syskon, varav tre systrar och två bröder. Violeta Ibrahimović är en av Zlatans äldre systrar. Violeta är Zlatans  halvsyster. Violeta och Zlatans andra halvsyster Monika Ibrahimović har en annan pappa. Zlatans syster Sanela Ibrahimović är hans storasyster och hans enda helsyster. Zlatan och Sanela är de enda av syskonen som har samma mamma, Jurka Gravić, och samma pappa, Šefik Ibrahimović

Zlatan hade även en storebror, Sapko Ibrahimović, som tragiskt dog 2014. Vad hände med Zlatans bror? Sapko drabbades av blodcancer och gick bort hastigt efter två års sjukdom.

Dessutom har Zlatan en lillebror, Aleksandar Ibrahimović, som kallas för Keki. Sanela, Alexander och Zlatan har en god kontakt med varandra. Däremot så har halvsystrarna dragit sig bort från familjen.

Har Zlatan kontakt med sin syster Violeta Ibrahimović?

Zlatan har inte så mycket kontakt med sin halvsystrar Violeta och Monika, vilket han har berättat i tidigare intervjuer samt i sin självbiografi Jag är Zlatan. Det sträcker sig långt tillbaka i tiden från Zlatans uppväxt i Rosengård när hans mamma Jurka bröt med båda Zlatans halvsystrar.

Zlatans sönerMaximilian Ibrahimović och Vincent Ibrahimović, har således inte heller någon kontakt med sin halvfaster Violeta. Den enda systern Zlatan har fortfarande kontakt med är hans helsyster Sanela Ibrahimović. Se och spela på fotboll =>

Zlatans syster droger – oklart ifall det var Violeta Ibrahimović!

I sin självbiografi berättar Zlatan att en av hans halvsystrar gick på droger, men det är oklart ifall det var Violeta Ibrahimović.

”En av halvsyrrorna gick på droger, tunga saker, och hon hade gömt knark hemma. Det var ofta ståhej kring henne, och skumma personer som ringde och massa rädsla att något allvarligt skulle hända.”, skriver Zlatan i boken.

Zlatan avslöjar inte vilken av hans halvsystrar som kämpade med droger, men det är uppenbart att hon fördjupade sig i dessa problem allt mer. Efter att ha gått in och ut från behandlingshem bröt halvsystern kontakten med Zlatans mamma Jurka, eller kanske var det tvärtom. Zlatan är osäker på exakt vad som ledde till deras brytning.

Varför bröt Zlatan med sin syster Violeta Ibrahimović?

Senare blev även Zlatans andra halvsyster avvisad från resten av familjen. Enligt Zlatans självbiografi hamnade hon i konflikt med Zlatans mamma över en pojkvän från Jugoslavien.

”Han (pojkvännen) och syrran hade bråkat och morsan tog grabbens parti av någon anledning, och då flippade syrran ur och hon och morsan skrek hemska saker till varandra”, berättar Zlatan i boken. Se och spela på fotboll =>

Violeta Ibrahimović - allt om Zlatans halvsyster!