Home Vincent Ibrahimović – allt om Zlatans son Vincent Seger Ibrahimović!

Vincent Ibrahimović – allt om Zlatans son Vincent Seger Ibrahimović!

Vincent Ibrahimović – allt om Zlatans yngsta son Vincent Seger Ibrahimović!

Vincent Ibrahimović är Zlatans yngsta son. Zlatans son Vincent Seger Ibrahimović har blivit uppmärksammad i svenska medier på sistone efter sin framfart i det svenska P16-landslaget. Zlatanism har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen Vincent Ibrahimović – här kommer svaren.

Zlatans son Vincent Ibrahimović ser ut att gå i sin pappas fotspår och Zlatanism har tagit en närmare titt på Zlatans yngsta son Vincent Seger Ibrahimović. Se och spela på fotboll =>

Vincent Ibrahimović – allt om Zlatans son Vincent Seger Ibrahimović!

Vincent Ibrahimović ålder – hur gammal är Zlatans son Vincent Ibrahimović?

När är Vincent Ibrahimovic född? Vincent Ibrahimović ålder? Vincent Ibrahimović föddes den 6 mars 2008 i Lund, vilket betyder att han fyllt 16 år under 2024. Nu kan han börja övningsköra med pappa i någon av alla Zlatans lyxbilar, så länge han tar det lugnt och fint!

Vincent Ibrahimović längd?

Vi har tyvärr inte hittat någon information om Vincent Ibrahimović längd.

Vincent Ibrahimović landslaget

Vincent Ibrahimović landslaget? Vincent Seger Ibrahimović målskytt i P16-landslaget! Det var alldeles nyligen, i april 2024, som Zlatans yngsta son Vincent Seger Ibrahimović blev målskytt för Sverige P16 i träningslandskampen mot Belgien. Det var matchens enda mål när Sverige vann matchen med 1-0.

Vincent Seger Ibrahimović fick bollen i straffområdet och sköt ett skott med högerfoten som styrde på en belgisk spelare och gick i en båge över målvakten in i mål. Ett turligt mål, men de räknas de med!

Vincent Ibrahimović Milan – Vincent Ibrahimović lag!

Vincent Ibrahimović Milan? Till vardags spelar Vincent Ibrahimović i AC Milan, samma klubb som pappa Zlatan Ibrahimovic spelade för under sin aktiva karriär. För tillfället håller Vincent till i ungdomslagen, Milans U16-lag, men med åren så lär han klättra i akademin och fortsätta sin resa mot A-laget.

Vincent Ibrahimović Hammarby

Vincent Ibrahimović Hammarby? Efter att Zlatan Ibrahimović blivit delägare i Hammarby så bodde hans livspartner Helena Seger med sönerna Maximilian och Vincent i Stockholm. Då spelade Maximilian och Vincent Ibrahimovic i Hammarby ungdomslag. Zlatan berättade att sönerna skrevs in hos Hammarby med mammans efternamn för att skydda dem från uppmärksamheten.

Vincent Ibrahimović Instagram

Vi på Zlatanism har inte hittat någon Vincent Ibrahimović Instagram. Se och spela på fotboll =>

Vincent Ibrahimović – allt om Zlatans son Vincent Seger Ibrahimović!

Är Helena Seger mamma till Vincent Ibrahimović?

Ja, Helena Seger är mamma till Vincent Ibrahimović.

Är Zlatan Vincent Ibrahimovićs pappa?

Ja, Zlatan Ibrahimovic är pappa till Vincent Ibrahimović. Vincent Ibrahimović är en av Zlatans söner och hans yngsta son. Här kan du läsa mer om Zlatans barn. Se och spela på fotboll =>

Vincent Ibrahimović farbröder

Vincent Ibrahimovićs har två farbröder som är Zlatan Ibrahimović syskon. Zlatans bröder heter Sapko Ibrahimović och Aleksandar Ibrahimović.

Vincent Ibrahimović morbröder

Vincent Ibrahimovićs morbröder är Helena Segers syskon och bror Henrik Seger.

Vincent Ibrahimović farföräldrar

Vincent Ibrahimovićs farföräldrar har varit centrala i Zlatans liv. Vincents farfar och farmor är Šefik Ibrahimović och Jurka Gravic. De är Zlatans pappa och mamma och utgör en viktig del i Zlatan Ibrahimović familj.

Vincent Ibrahimović morföräldrar

Vincent Ibrahimovićs morföräldrar utgörs av Helena Segers mamma och pappa. Vincents morfar och mormor heter Ingemar Seger och Margareta Seger.

Vincent Maximilian Ibrahimović syskon? Är Maximilian Ibrahimović bror till Vincent Ibrahimović?

Vincent Ibrahimović har en storebror, Maximilian Ibrahimović, som är Zlatans äldsta son. Både Vincent och Maximilian har följt efter sin pappa genom att spela för AC Milan. Se och spela på fotboll =>