Home Sanela Ibrahimović – allt om Zlatans syster Sanela!

Sanela Ibrahimović – allt om Zlatans syster Sanela!

Sanela Ibrahimović – vem är Zlatans syster? Vad gör Zlatans syster? Allt om Zlatan Ibrahimovics syster Sanela!

Zlatans syster Sanela? Har Zlatan en syster? Vad heter Zlatans syster? Vi på Zlatanism har tagit reda på så mycket som möjligt om Zlatans syster Sanela Ibrahimović i ett försök att ge en bredare bild av en av alla Zlatans familjemedlemmar och Zlatans syskon. Det finns dock inte särskilt mycket offentlig information att tillgå om Zlatans syster Sanela, då hon lever ett undanskymt liv långt bort från offentligheten. Se och spela på fotboll =>

Sanela Ibrahimović - vem är Zlatans syster? Vad gör Zlatans syster? Allt om Zlatan Ibrahimovics syster Sanela!

Har Zlatan en syster? Vad heter Zlatans syster? Sanela Ibrahimović är Zlatans syster och hans enda helsyskon!

Hur många systrar har Zlatan? Sanela Ibrahimović är Zlatans storasyster och hans enda helsyskon. Sanela och Zlatan är således de enda av syskonen som har samma mamma, Jurka Gravić, och samma pappa, Šefik IbrahimovićZlatans syster är två år äldre än honom och har varit som en extramamma för Zlatan genom åren, speciellt under uppväxten i Rosengård.

Utöver varandra så har Zlatan och hans syster även tre halvsyskon. Det är Zlatans äldre halvsystrar Violeta och Monika och hans två halvbröder, den äldre bortgångna broder Sapko och lillebror Aleksandar.

Vem är Zlatans syster Sanela?

Sanela är en tuff tjej, berättar Zlatan i självbiografin Jag är Zlatan. De båda syskonen bodde ibland tillsammans med varandra och ibland ifrån varandra när de växte upp, men de stöttade alltid varandra oavsett vad.

Zlatan och hans syster skildes åt 1991 när mamma Jurka fick vårdnaden om henne och pappa Sefik fick vårdnaden om Zlatan, men Zlatan och hon har alltid stått nära varandra och tillsammans mött alla motgångar som kommit deras väg.

Zlatans söner Maximilian Ibrahimović och Vincent Ibrahimović gillar sin faster och har en god kontakt med henne. Se och spela på fotboll =>

Zlatans syster Sanela: Det är han som är lik mig!

Zlatan berättar vidare i sin självbiografi att frisören Sanela ibland får höra av kunderna på hennes salong att hon liknar Zlatan. Då svarar hon alltid: ”Skitsnack, det är han som är lik mig.”

Zlatans syster ålder – när är Zlatans syster född?

Zlatans syster är född 1979 och är äldre än honom. Hon är Zlatans storasyster. Hennes starka syskonrelation till Zlatan syns exempelvis på att han tatuerat in hennes födelsedag på sin vänsterarm: 18.07.1979. Det vill säga den 18 juli 1979.

Zlatan stoppades från systern Sanelas bröllop

Som ni säkert förstått vid det här laget så betyder familjen väldigt mycket för Zlatan. Till och med så mycket att han försökte få ledigt från en landskamp mot Malta 2005 för att gå på hans systers bröllop. Zlatans syster gifte sig samma dag som landskampen, som han gjorde fyra mål i.

– De här målen är till min syster som gifter sig i dag. Jag kunde tyvärr inte vara på plats, jag var tvungen att spela match. Annars hade jag varit där. Den här matchen var för henne, sa Zlatan.

När han bad om ledigt från landskampen för att gå på bröllopet fick han nej från Sveriges förbundskapten Lars Lagerbäck.

– Jag bad Lars Lagerbäck om att få ledigt. Ja, alltså inte dagen före matchen såklart. Jag frågade om jag kunde stå över den matchen några månader innan den skulle spelas. Det var ju min systers bröllop, sa Zlatan, som vidare sa att han förstod att han inte fick ledigt av Lagerbäck. Se och spela på fotboll =>

Sanela Ibrahimović - allt om Zlatans syster Sanela!

Zlatans syster Sanela mådde inte bra hos deras pappa

Zlatan berättade i dokumentären om Zlatan ”Ibrahimovic – från Rosengård med mer än ett mål.” att hans syster inte inte mådde bra när de bodde hos deras pappa Šefik Ibrahimović.

”Sanela mådde inte bra hos farsan. Hon och jag hittade honom sovande på golvet i den vevan, och på bordet stod ölburkar och flaskor. ”Pappa vakna, vakna!” Men han sov vidare. Det var en märklig grej, tyckte jag. varför gör han så, typ? Vi visst inte vad vi skulle göra. Men vi ville hjälpa. Kanske frös han? Vi täckte honom med handdukar och täcken så han skulle bli varm”

Zlatan berättar även att hans pappa var väldigt beskyddande när det gäller hans syster.

”Men min farsa, han är som ett lejon. Om något händer hans barn blir han vild, särskilt om det handlar om Sanela, hans enda dotter, och det blev full cirkus med förhör och sociala utredningar och vårdnadstvister och skit.”

Vem är Zlatans syster i filmen ”Jag är Zlatan”? Selma spelar Zlatans syster på bio! Selma Ibrahimović!

Vem är Zlatans syster i biofilmen ”Jag är Zlatan”? Filmen som är från 2021 är en självbiografi och handlar om Zlatans liv. I filmen så är det inte Zlatans riktiga syster, utan det är Selma Mesanovic som spelar Zlatans syster på bioduken.

Selma Mesanovic är från Kristianstad och hon gjorde sin debut på vita duken i filmen ”Jag är Zlatan” där hon spelar Zlatans syster. Då Zlatans syster och Selma har en liknande bakgrund så gjorde rollen intryck på henne.

De flesta tror att Selma Ibrahimović är Zlatans syster, men så är inte fallet, utan det är från filmen. Se och spela på fotboll =>

Vad gör Zlatans syster Sanela? Jobbar hon som frisör eller polis?

Jobbar Sanela fortfarande som frisör? Zlatans syster har tidigare arbetat som frisör och hon har även drivit egen salong. Hon har även suttit med som styrelseledamot i ett av Zlatans bolag.

När man tittar på Googles sökförslag så får man Sanela Ibrahimovic frisör och polis. Inget konkret dyker upp när man söker på både frisör och polis. Anledningen till detta är att både hon och hennes syskon har valt att stå utanför broderns rampljus. Det finns inte mycket offentlig information att tillgå om Zlatans helsyster.

Troligtvis så jobbar hon fortfarande som frisör och driver en egen salong.

Vad gör Zlatans syster Sanela?

Zlatans syster Sanela och Helena attackerades i Milano

Zlatan berättar i boken ”Jag är Zlatan Ibrahimovic”, om en obehaglig incident som inträffade hans syster och sambo på väg till en fotbollsmatch på San Siro i Milano.

Zlatans syster och hans sambo var på väg till matchen i en ny och stor Mercedes. Då de åkte långsamt pga den långa bilkön så var det många som tittade in i bilen för att se vilka som satt där.

 ”Hon öppnade bilrutan för att rätta till backspegeln och såg något från sidan: en ny kille i motorcykelhjälm rusade emot henne och då fattade hon; det är något skumt, en fälla.”

Zlatans sambo försökte stänga fönstret, men lyckades innan den okände mannen hann fram och slog till henne i ansiktet genom den öppna rutan.

”Det blev vilt slagsmål och Mercan smällde in i bilen framför och killen försökte dra ut henne genom fönstret”. 

”Det var helt vansinnigt. Det var en dragkamp på liv och död, så kändes det”.

Zlatans syster Sanela tog tag i Helenas kropp och höll emot. Sedan sparkade Zlatans sambo mannen i ansiktet med sina höga klackar. Den okända mannen gav upp och försvann lika snabbt som kom. Se och spela på fotboll =>