Home Monika Ibrahimović – allt om Zlatans halvsyster!

Monika Ibrahimović – allt om Zlatans halvsyster!

Monika Ibrahimović – Zlatans halvsyster Monika!

Zlatan Ibrahimović syster Monika? Är Monika Ibrahimović Zlatans syster? Här berättar vi det som är värt att veta om Zlatans halvsyster Monika, som valt att leva sitt liv i en anonym tillvaro. Därför finns det dåligt med information tillgänglig om Zlatans syster Monika Ibrahimović, som är ett av Zlatans halvsyskon och en del av Zlatans familj.

Det är vida känt att familjen, särskilt syskon och föräldrar, utgör en viktig del av livet för många framstående idrottspersonligheter. För en ikon inom fotboll som Zlatan Ibrahimović är detta ingen undantagssituation. Zlatan Ibrahimovićs syskon har spelat en central roll i hans livsresa, både inom och utanför fotbollen. Se och spela på fotboll =>

Monika Ibrahimović - allt om Zlatans halvsyster!

Vem är Zlatans syster Monika? Vad heter Zlatans äldre halvsyster?

Hur många syskon har Zlatan? Zlatan har fyra syskon som lever, varav tre är systrar. Två halvsystrar vid namn Monika Ibrahimović och Violeta Ibrahimović och en helsyster vid namn Sanela Ibrahimović som är storasyster till Zlatan. Monika och Zlatans andra halvsyster Violeta Ibrahimović har en annan pappa.

Har Zlatans bror dött? Zlatan har två bröder, en lillebror, Aleksandar Ibrahimović (Keki), som fortfarande är vid liv, och en storbror som dessvärre är död. Zlatans storebror Sapko Ibrahimović gick tragiskt bort i blodcancer 2014.

Har Zlatan någon kontakt med sin syster Monika Ibrahimović?

Zlatan har sällan kontakt med sin syster Monika. I tidigare intervjuer och i sin självbiografi ”Jag är Zlatan” så har Zlatan berättat han knappt har någon kontakt med sina halvsystrar. Det beror till stor del på att Zlatans mamma Jurka bröt kontakten med båda halvsystrarna när han var ung.

När Zlatans mamma bröt kontakten med Monika så blev effekten densamma för Zlatan. Det har bidragit till att Zlatans två sönerMaximilian Ibrahimović och Vincent Ibrahimović, inte heller har någon kontakt med sin halvfaster Monika. Zlatans syster Sanela Ibrahimović är den enda av systrarna familjen fortfarande har kontakt med familjen. Se och spela på fotboll =>

Zlatans syster gick på droger – oklart ifall det var Monika Ibrahimović!

Zlatan berättar i sin självbiografi Jag är Zlatan att en av hans halvsystrar gick på droger under uppväxten, men det är oklart ifall det var Monika Ibrahimović.

”En av halvsyrrorna gick på droger, tunga saker, och hon hade gömt knark hemma. Det var ofta ståhej kring henne, och skumma personer som ringde och massa rädsla att något allvarligt skulle hända.”, står det i boken som Zlatan gjorde tillsammans med David Lagercrantz.

Zlatan avslöjar inte vilken av hans halvsystrar som brottades med drogproblem, men det är tydligt att hon blev alltmer fast i dessa svårigheter. Efter att ha flackat in och ut från behandlingshemmen bröt halvsystern kontakten med Zlatans mamma Jurka, eller möjligen var det tvärtom. Zlatan är osäker på vad exakt som orsakade deras brytning.

Monika Ibrahimović - allt om Zlatans halvsyster!

Varför har Zlatan ingen kontakt med sin syster Monika Ibrahimović?

Senare blev även Zlatans andra halvsyster utestängd från resten av familjen. Enligt Zlatans självbiografi hamnade hon i konflikt med Zlatans mamma på grund av en pojkvän från Jugoslavien.

”Han (pojkvännen) och syrran hade bråkat och morsan tog grabbens parti av någon anledning, och då flippade syrran ur och hon och morsan skrek hemska saker till varandra”, säger Zlatan. Se och spela på fotboll =>