Home Zlatans son Maximilian Ibrahimović

Zlatans son Maximilian Ibrahimović

Maximilian Ibrahimović – allt om Zlatans son Maximilian Ibrahimović!

Zlatans äldsta son Maximilian Ibrahimović har blivit uppmärksammad i medierna tack vare sitt fotbollsspelande. Zlatanism har tagit reda på allt du behöver veta om sonen Maximilian Ibrahimović – här kommer svaren!

Zlatans son Maximilian Ibrahimović ser ut att följa efter sin pappa i Milan. Zlatanism har tagit en närmare titt på Zlatans son Maximilian. Se och spela på fotboll =>

Maximilian Ibrahimović - allt om Zlatans son Maximilian Ibrahimović!

Maximilian Ibrahimović ålder – hur gammal är Zlatans son Maximilian Ibrahimović?

Maximilian Ibrahimović 2024 ålder? Maximilian Ibrahimović född? Maximilian Ibrahimović längd? Maximilian Ibrahimović är född den 22 september 2006 i Lund. Det betyder att han fyller 18 år under 2024. I och med att Maximilian blir myndig så är det många nya saker som han får börja göra. Han kan bland annat gifta sig, ta körkort, och börja spela om pengar.

Maximilian Ibrahimović Milan – Maximilian Ibrahimović spelar fotboll i AC Milan precis som Zlatan har gjort!

Maximilian Ibrahimović Milan? Var spelar Zlatans son? Zlatans äldsta son Maximilian spelar för AC Milan precis som hans pappa gjorde under sin fotbollskarriär. För tillfället spelar Maximilian för Milans U18-lag, men han har även varit uppe och tränat med Milans A-lag.

Maximilian Ibrahimovic i Milans Primavera-lag? Ja, Maximilian har även blivit uttagen i Milans Primavera-lag, ungdomslag, i vissa matcher. Det är nästa steg för honom efter U18-laget där han spelat de flesta av sina matcher den här säsongen.

Maximilian Ibrahimović tränar med AC Milan A-lag

Här kan du se Zlatans son Maximilian när han tränar AC Milans A-lag i Prag inför returen i  åttondelsfinalen i Europa League mot Slavia Praha.

 

Har Zlatan spelat ihop med sina söner?

När Zlatan deltog i en internmatch mellan Milans A-lag och U18-lag i fjol så var Maximilian en av spelarna i matchen. Zlatan fick spela en match ihop med sin äldsta son och efteråt gick glädjen inte att ta fel på.

– Det var speciellt och kul. Hur många får uppleva att spela med sin son på den högsta nivån? Att dela glädjen på planen, sa Zlatan då.

Se när Zlatan och Maximilian spelade tillsammans:

Maximilian Ibrahimović landslaget

Maximilian Ibrahimović landslaget? Landslaget har träffat Maximilian Ibrahimović! Det är Maximilians lillebror, Vincent Ibrahimović, som gjort störst avtryck och fått flest rubriker efter sina insatser i P16-landslaget. Men U21-landslagets förbundskapten Daniel Bäckström berättar att han har koll på Maximilians framfart i AC Milans ungdomslag och att han personligen har träffat Zlatans äldsta son i Milano.

– Utifrån att han är son till den bästa vi haft och någonsin kommer att ha så vore det konstigt om jag inte följde honom. Han har spelat en del med Milans U18-lag, tränat med A-laget en del och sett bra ut, har Bäckström sagt till Aftonbladet.

Maximilian Ibrahimović Hammarby

Maximilian Ibrahimović Hammarby? Efter att Zlatan Ibrahimović blivit delägare i Hammarby så bodde hans livspartner Helena Seger med sönerna Maximilian och Vincent i Stockholm. Maximilian och Vincent Ibrahimovic spelade i Hammarby ungdomslag på den tiden innan sönerna började spela för AC Milan.

Sönerna skrevs in i Hammarby med mamma Helenas efternamn, Seger, för att undvika uppmärksamhet. Men senare så valde Maximilian att byta namn på ryggen till Ibrahimović efter sin pappa.

– Han har valt, han ska vara Ibrahimović. Den lille är fortfarande liten. Men det är inget viktigt för mig, det viktigaste för mig är att de är friska och mår bra, sa Zlatan i en intervju med DN.

Maximilian Ibrahimović Instagram

Vi på Zlatanism har inte hittat någon Maximilian Ibrahimović Instagram konto. Det verkar som Zlatans son Maximilian inte har skapat något Intagram konto eller så är kontot inte publikt. Se och spela på fotboll =>

Maximilian Ibrahimović - allt om Zlatans son Maximilian Ibrahimović!

Är Helena Seger mamma till Maximilian Ibrahimović?

Ja, Helena Seger är mamma till Maximilian Ibrahimović.

Är Zlatan Maximilian Ibrahimovićs pappa?

Ja, Zlatan Ibrahimovic är pappa Maximilian Ibrahimović. Maximilian Ibrahimović är en av Zlatans söner och hans äldsta son. Här kan du läsa mer om Zlatans barn.

Maximilian Vincent Ibrahimović syskon? Är Maximilian Ibrahimović bror till Vincent Ibrahimović?

Maximilian Ibrahimović har en lillebror som heter Vincent Ibrahimović som också spelar i Milans ungdomslag. Maximilian är Zlatans äldsta son, född 2006, och Vincent är Zlatans yngsta son, född 2008.

Maximilian Ibrahimović farbröder

Maximilian Ibrahimovićs har två farbröder som är Zlatan Ibrahimović syskon. Zlatans bröder heter Sapko Ibrahimović och Aleksandar Ibrahimović.

Maximilian Ibrahimović morbröder

Maximilian Ibrahimovićs har en morbror som utgörs av Helena Segers bror Henrik Seger.

Maximilian Ibrahimović farföräldrar

Maximilian Ibrahimovićs farföräldrar har varit centrala i Zlatans liv. Maximilians farfar och farmor är Šefik Ibrahimović och Jurka Gravić. De är Zlatans pappa och mamma och de utgör en viktig del i Zlatan Ibrahimović familj.

Maximilian Ibrahimović morföräldrar

Maximilian Ibrahimovićs morföräldrar utgörs av Helena Segers mamma och pappa. Maximilians morfar och mormor heter Ingemar Seger och Margareta Seger. Se och spela på fotboll =>