Home Lag & klubbar Zlatans plan för att spela i landslaget

Zlatans plan för att spela i landslaget

610
0
Zlatans plan för att spela i landslaget
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic förväntas vara med i den svenska landslagstruppen som Janne Andersson presenterar på tisdag. Nu skriver flera italienska medier om Milans plan med 40-åringen.

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka från skada och fick förra helgen 13 minuter på planen i vinstmatchen mot Torino. Comebacken innebär även att ”Ibra” kan bli uttagen till det svenska landslaget och 40-åringen förväntas vara med i Janne Anderssons trupp till den kommande landslagssamlingen som presenteras på tisdag.

Nu skriver flera italienska medier om hur AC Milans plan ser ut för svensken. Enligt både La Gazzetta dello Sport och Corriere dello Sport kommer Zlatan att starta matcherna i Serie A samtidigt som han får inleda matcherna i Champions League på bänken. Något som innebär att han växlar med Olivier Giroud som förväntas starta mot FC Porto i Champions league.

Zlatan kommer enligt tidningarna att starta i mötet med AS Roma på söndag samt i derbyt mot Inter nästa helg.

Under det kommande landslagsuppehållet ställs Sverige mot Georgien på bortaplan i Batumi den 11 november och tre dagar ställs man mot Spanien i Sevilla.

SE ÄVEN: Zlatan: ”Kommer att spela så länge jag kan”

bet365
bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here