Home Lag & klubbar Zlatans kryptiska uttalande: ”Vet inte om de sett mig för sista gången”

Zlatans kryptiska uttalande: ”Vet inte om de sett mig för sista gången”

973
0
Zlatans kryptiska uttalande: "Vet inte om de sett mig för sista gången"
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic låg bakom AC Milans galna vändning mot Juventus under tisdagskvällen. Efter matchen uttalade sig svensken om framtiden.
– Jag vet inte om supportrarna har sett mig live för sista gången. Det kan vara så, ja, säger han.

Zlatan Ibrahimovics framtid ligger forfarande i luften. Det ser inte ut att bli någon fortsättning i AC Milan för svensken samtidigt som han vid snart 39 års ålder börjat fundera på att lägga skorna på hyllan.

– Jag är gammal, det är ingen hemlighet. Ålder är bara en siffra. Jag jobbar på bra, har en bra balans och spelade mer nu än förra matchen. Jag känner mig bra och försöker hjälpa laget på alla sätt jag kan, säger han till DAZN enligt Football-Italia.

I den andra halvleken blev Ibra utbytt. Då började han gestikulera och ge direktiv till sina lagkamrater från sidlinjen.

– Jag är president, spelare och tränare. Det enda negativa är att jag bara får betalt för att vara spelare. Om jag hade varit här från början av säsongen så hade vi vunnit Scudetton, säger han.

Vidare säger Zlatan att framtiden är öppen.

– Vi får se, vi får se. Det är fortfarande en månad kvar som jag ska njuta av, men det är en konstig situation som pågår och vi kan inte kontrollera det.

Zlatans kryptiska uttalande Vet inte om de sett mig för sista gången

Han fortsätter:

– Jag vet inte om supportrarna har sett mig live för sista gången. Det kan vara så, ja. Varför? Läs mellan raderna… Det är konstigt att spela bakom stängda dörrar, om San Siro hade varit fullt, så hade det varit underbart i kväll (läs i går kväll).

Zlatan säger att han inte tänker fortsätta med fotbollen i AC Milan för att vara en maskot. Så länge han är i klubben vill han hjälpa sina lagkamrater, klubben och supportrarna.

– Jag njuter av att spela i Milan, precis som när jag flyttade till USA. Jag fick en skada och ville känna mig levande. Jag är 38 år gammal och har inte fysiken som jag tidigare hade, men jag är smart. Jag försöker inte göra samma saker som jag gjorde när jag var 20 år. Om jag inte gör skillnad, så gillar jag det inte. Jag är inte här för att vara en maskot, jag är här för att hjälpa mina lagkamrater, klubben och supportrarna.

Denna säsong har det blivit sex mål och tre assist på 13 matcher för Zlatan i Italien.

Se höjdpunkterna från den galna matchen nedan.


SE ÄVEN: Zlatans hälsning till Bajen: “Vi ses på plan”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here