Home Lag & klubbar Zlatans kritik mot United-ikonerna – ”klagar hela tiden”

Zlatans kritik mot United-ikonerna – ”klagar hela tiden”

279
0
Zlatans kritik mot United-ikonerna - "klagar hela tiden"

Zlatan kritiserar Uniteds legendarer

Zlatan Ibrahimovic har fått nog på kritiken Manchester United får av tidigare spelare hela tiden. I en intervju med engelska Daily Mirror sågar han experter som Gary Neville och Ryan Giggs.

Det finns många före detta Manchester United-spelare som expertkommentatorer i brittisk TV just nu. Gary Neville, Paul Scholes och Ryan Giggs sitter ofta i studion inför Premier League matcher, och framför allt Manchester Uniteds matcher. Tidigare United-spelarna åsikter och kommentarer har gjort så att Zlatan har fått nog. Zlatan tycker att de jämför dagens Manchester United för mycket med det United som var under Sir Alex Fergusons tid.

– Allt som händer jämförs med Ferguson-eran. De säger att om Ferguson hade varit tränare hade det inte hänt. Han hade inte gjort så, utan på ett annat bättre sätt. Allt handlar hela tiden om Ferguson, säger Zlatan till Daily Mirror.

Zlatan menar att man ska lämna Ferguson-tiden bakom sig och försöka skapa sig en egen historia istället. Klubben måste hitta en ny identitet och mentalitet, vilket kan vara svårt.

Ryan Giggs slår tillbaka

Tidigare spelaren och nuvarande expertkommentatorn Ryan Giggs slår tillbaka på Zlatans kommentarer i en intervju med engelska Guardian.

– När vi har mer än 2000 matcher mellan oss, är det klart att vi kommer ha åsikter om laget, bra som dåliga. Vi är United-supportrar, och att ha olika åsikter är det fotboll handlar om. Men Zlatan vet ju tydligen lite mer än oss, säger Giggs.

SE ÄVEN: Zlatan Ibrahimovic snyggaste mål i landslaget

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here